Γιώργος Παρτσαλάκης: Βόλτα με τον γιο του στη θάλασσα μετά το πρόβλημα υγείας του

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του αναρρώνει στο πλευρό των παιδιών του.

Ο ηθοποιός ανήμερα της Πρωτομαγιάς πήγε στη θάλασσα με τους γιους του κι έβγαλε μια selfie με τον μικρό του γιο και την «ανέβασε» στο instagram γράφοντας: «Καλό καλοκαίρι!!!».

Πρόσφατα δήλωσε στην εκπομπή «Το πρωινό»: «Είμαι πολύ συγκινημένος γιατί εισέπραξα μια αντίδραση ενός κόσμου που με συγκίνησε πολύ που ενδιαφέρθηκε για αυτό που έπαθα. Διαπίστωσα ότι σε όλη αυτή τη διαδρομή που είναι της τάξης των πενήντα χρόνων, έγινε κάτι και είχε μια απήχηση και κάποιοι άνθρωποι πέρασαν καλά. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ότι κάτι προσφέρεις και ένιωσα πραγματικά συγκινημένος για όλη αυτή την ιστορία και διαπίστωσα γιατί οι άνθρωποι θέλουν να ξέρουν περισσότερα πράγματα για σένα.

Θεωρούν ότι είσαστε φίλοι, παρέα. Και στην παρέα σου λες πέντε πράγματα παραπάνω. Αυτό που θεωρείται μια παρέα, λείπει αυτή τη στιγμή και μπαίνει πιο μέσα και ρωτάει αν παντρεύτηκε, χώρισε, έκανε παιδιά κλπ.

Όλο αυτό δεν έχει σχέση με κλειδαρότρυπα και περιέργεια ή ότι είμαστε ένας κλάδος – χώρος που είμαστε μπάτε σκύλοι αλέστε, αλλά πραγματικά επειδή οι άνθρωποι μας αγαπούν και μας θεωρούν παρέα τους και δικούς τους ανθρώπους, νιώθουν την ανάγκη να μάθουν πέντε πράγματα παραπάνω και είναι πολύ συγκινητικό όλο αυτό. Είμαι καλά τώρα».

altsantir.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ