Γιώργος Παπαδάκης: Το μήνυμα στον γιο του, Φοίβο, για την πρεμιέρα του στο Open

γιώργος-παπαδάκης-το-μήνυμα-στον-γιο-τ-1404085

Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν κρύβει την περηφάνια του για τον γιο του, τον Φοίβο, ο οποίος κάνει σήμερα το τηλεοπτικό ντεμπούτο του, στο πλευρό της Μάριον Μιχελιδάκη στο Open.

Ο νεαρός Φοίβος Παπαδάκης που βαδίζει στα βήματα του πατέρα του θα πλαισιώνει την γνωστή παρουσιάστρια μαζί με την Μαριέλλα Σαββίδου, τον Γιάννη Μπούτο και τον Αλέξανδρο Κλώσσα, σε μία εκπομπή επικαιρότητας με θετικό πρόσημο.

Λίγο πριν από την πρεμιέρα, ο βετεράνος δημοσιογράφος και παρουσιαστής, που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 για μια διετία, ευχήθηκε στον γιο του με μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram.

«Πόσο περήφανος μπορεί να νιώθει ένας πατέρας βλέποντας τον γιο του να προοδεύει! Καλή επιτυχία γιε μου στην πρώτη σου τηλεοπτική προσπάθεια! Είμαι σίγουρος ότι θα με ξεπεράσεις!» έγραψε ο Γιώργος Παπαδάκης, ανεβάζοντας παράλληλα μια κοινή φωτογραφία με τον γιο του, Φοίβο.

«Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» – η ανακοίνωση του Open:

«Ό,τι συζητιέται, ό,τι μας κάνει καλύτερους, ό,τι μας κρατάει ενήμερους και ό,τι κάνει την καρδιά μας να χτυπά δυνατά, βρίσκεται στο νέο μαγκαζίνο του OPEN Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον. Ενδιαφέρουσες ειδήσεις, επικαιρότητα, viral videos, εικόνες από όλο τον κόσμο, αφιερώματα σε σημαντικές προσωπικότητες αλλά και συνεντεύξεις με αγαπημένα πρόσωπα που θα συζητηθούν. Όλος ο κόσμος σε ένα μεσημέρι, σε μια εκπομπή όπου δεν υπάρχουν στεγανά. Η καλύτερη πλευρά της ψυχαγωγίας και της ενημέρωσης στα έμπειρα χέρια της Μάριον Μιχελιδάκη που καταφέρνει πάντα να βάζει την υπογραφή της σε εκπομπές με πλούσιο και πολυθεματικό περιεχόμενο με έναν ψύχραιμο και διεισδυτικό τρόπο» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Open για τη νέα εκπομπή.

 

Πηγή: ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook