Γιώργος Πανίδης: «Ο Μινώταυρος πάει για πρόκριση στον Άγιο Νικόλαο»

γιώργος-πανίδης-ο-μινώταυρος-πάει-γι-1125773

Την αισιοδοξία που τον χαρακτηρίζει εν όψει του αγώνα που ακολουθεί την Τετάρτη ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στην έδρα του Αγίου Νικολάου κόντρα στον ΑΟΑΝ εξέφρασε ο προπονητής του Μινώταυρου, Γιώργος Πανίδης.

Ο νεαρός τεχνικός μιλώντας στο Zarpa Radio 89.6 και στην εκπομπή του Μάκη Καρτσωνάκη, σημείωσε ότι η ομάδα του σέβεται τον ΑΟΑΝ, δήλωσε ότι δεν τον φοβάται και πως ο στόχος για τον Μινώταυρο είναι να παίξει για την πρόκριση.

Σημειώνεται ότι το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 14.45, είναι νοκ-άουτ και γίνεται στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Μάλιστα, η αποστολή του Μινώταυρου θα διανυκτερεύσει την παραμονή του αγώνα σε ξενοδοχείο στη Χερσόνησο ώστε οι ποδοσφαιριστές να παρουσιαστούν φρέσκοι και σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση.

Ακολουθούν οι δηλώσεις από τον Γιώργο Πανίδη:

«Πάμε για να διεκδικήσουμε την πρόκριση! Ο Μινώταυρος δε φοβήθηκε ποτέ κανέναν αντίπαλο και αυτό δείχνει η ιστορία της ομάδας μας. Το κίνητρο ουσιαστικά των νεαρών μας παικτών είναι αυτό που θα δώσει και το καλύτερο αποτέλεσμα, δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση φόβος. Σεβόμαστε τον αντίπαλο και θα τον αντιμετωπίσουμε σαν μία ομάδα όπου γνωρίζουμε την ιστορία της και το επίπεδο που βρίσκεται, την κατηγορία που παίζει. Χωρίς φόβο όμως θα πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο.

Εχω παρακολουθήσει έστω κι από στιγμιότυπα το παιχνίδι του ΑΟΑΝ, αυτά με τον Αρη Σούδας, αλλά και με τον Γιούχτα. Ο ΑΟΑΝ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με καλό προπονητή και έμπειρους ποδοσφαιριστές, με ποιότητα. Δεν θα είναι εύκολο… Από κει και πέρα όμως, κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο κι αυτό ισχύει και για τις δύο ομάδες. Σεβόμαστε τον Αγιο Νικόλαο γνωρίζουμε τη δυναμική του, παίζει σε ανώτερη κατηγορία, όλα αυτά τα έχουμε υπόψη μας, αλλά μπάλα είναι και γυρίζει»…

Για την απόφαση του Μινώταυρου να παίξει στο Κύπελλο Ελλάδος: «Νομίζω ότι ο Μινώταυρος ήταν υποχρεωμένος ν’ ανταπεξέλθει σε αυτήν την πρόκληση και να συμμετάσχει στο Κύπελλο Ελλάδος. Ευκαιρία γι’ αναγνώριση της ομάδας, μεγάλη εμπειρία για τους ποδοσφαιριστές και για μένα σαν προπονητή. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον πρόεδρο μας, τον κ. Κοτσάκη, που μας έδωσε αυτή την ευκαιρία να συμμετέχουμε στο Κύπελλο Ελλάδος γιατί για όλους μας θα είναι η πρώτη μας συμμετοχή, όπως και για μένα σ’ αυτή τη διοργάνωση, το ίδιο και για τη διοίκηση του Μινώταυρου προφανώς».

Για τη διανυκτέρευση που αποφασίστηκε: «Θα διανυκτερεύσουμε στη Χερσόνησο. Θα είναι καλό για τους ποδοσφαιριστές, για την ομάδα, ώστε τα παιδιά να είναι πιο ξεκούραστα, να μην ταξιδεύαμε αυθημερόν. Το θέμα είναι να έχουμε καθαρό μυαλό και πιο πολλές δυνάμεις για ν’ αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Για το ξεκίνημα της ομάδας του στο πρωτάθλημα: «Για τα δύο πρώτα παιχνίδια όπου ήρθε το αποτέλεσμα 0-0 δεν είμαστε ευχαριστημένοι, μας αδικούν τα αποτελέσματα, ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, κάναμε πολλές ευκαιρίες και θέλαμε αυτά τα παιχνίδια. Οπως είπα όμως και πριν, μπάλα είναι και γυρίζει.

Δε βάλαμε τα γκολ και δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς. Από κει και πέρα οι βαθμοί ήρθαν στο τρίτο παιχνίδι που δώσαμε. Είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία μας, φέτος διαθέτουμε ένα νεανικό σύνολο, έχουμε πολλά νέα παιδιά τα οποία είναι κιόλας αρκετά ταλαντούχα.

Κοιτάζοντας ένα προς ένα τα παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε όσο καλύτερα γίνεται. Σαν ομάδα, ο Μινώταυρος έχει πάντα υψηλούς στόχους. Θέλουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο στο πρωτάθλημα και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο θεσμό του Κυπέλλου Χανίων, όπως και πέρσι όπου βρεθήκαμε στον τελικό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook