Γιώργος Μελισσινός: Πέθανε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός – Η «φωνή» του Big Brother

γιώργος-μελισσινός-πέθανε-ο-γνωστός-ρ-1456758

Έφυγε από τη ζωή στα 67 του χρόνια, ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Rock FM, Γιώργος Μελισσινός.

Ο Γιώργος Μελισσινός ασχολούνταν παράλληλα με τη σκηνοθεσία και την παραγωγή ταινιών μικρού μήκους, ήταν η «φωνή» πολλών γνωστών διαφημιστικών σποτ, του Big Brother, αλλά και διευθυντής σε περιοδικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του.

«Η μοίρα πάτησε ξαφνικά το mute. Ο Γιώργος Μελισσινός δεν είναι πια εδώ… Έφυγε από κοντά μας χθες. Καλό ταξίδι Γιώργο», δημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός του 969 Rock FM, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η μουσική διαδρομή του Γιώργου Μελισσινού ξεκίνησε στα 11 χρόνια του, όταν πήρε στα χέρια την πρώτη του κιθάρα και άρχισε να γρατζουνάει τις χορδές της, μέχρι να μάθει τα πρώτα ακόρντα. Εκτός από την κιθάρα, λατρεύει και το ραδιόφωνο, από εκείνη την ημέρα που μαζί με έναν φίλο του, έκαναν εκπομπή από ένα δώμα σε μια ταράτσα της Ηλιούπολης. Διαθέτει από τότε μια καταπληκτική φωνή που μεγαλώνοντας θα σημαδέψει τα ραδιοκύματα, με χιλιάδες εκπομπές και φανατικούς ακροατές.

Στο βιογραφικό του κάνει λόγο για σπουδές Αρχιτεκτονικής στο Λονδίνο, τη Φλωρεντία και το Παρίσι, κάποιες μόνο από τις πόλεις που ταξίδεψε αυτός ο κοσμοπολίτης των Ερτζιανών.

Ήταν μαζί με τον Πέτρο Κωστόπουλο στην «γέννηση» του ΚΛΙΚ, του περιοδικού που άλλαξε για πάντα τον περιοδικό τύπο στην Ελλάδα και φυσικά είχε εκπομπή στον ΚΛΙΚ Fm.

Τα περιοδικά, ο γάμος και η ζωή μετά

Όταν ο Κωστόπουλος θα αποχωρήσει μαζί με όλη σχεδόν την ομάδα του ο Γιώργος Μελισσινός μένει δίπλα στον Τερζόπουλο και αναλαμβάνει την γενική διεύθυνση των περιοδικών «ΚΛΙΚ», «Γυναίκα» και «MEN».

Λίγο πριν τα σαράντα του χρόνια τότε ο Μελισσινός θα μπορούσε να βιώσει στο μέγιστο βαθμό την επαγγελματική επιτυχία του και να κυκλοφορεί στα πιο in κλαμπ και εστιατόρια της Αθήνας.

Εν τούτοις απέχει από τις κοσμικότητες και παραμένει πιστός μόνο στο αγαπημένο του Rock ‘n’ Roll στο Κολωνάκι, όπου πηγαίνει γιατί ταιριάζει στην rock ιδιοσυγκρασία του και στους πιστούς φίλους που έχει από τότε.

Μένει στο Παγκράτι για αρκετά χρόνια, ερωτεύεται, παντρεύεται και χωρίζει αθόρυβα, ενώ έχει ήδη αποκτήσει μια κόρη, την Σοφία του, που λατρεύει.

Λάτρευε τα ταξίδια, ειδικά αυτά που είχαν σχέση με την μουσική και το καλοκαίρι του 1997 ταξιδεύει στην Βαρκελώνη μαζί με τον υπεύθυνο ξένου ρεπερτορίου τότε της ΜΙΝΟΣ-ΕΜΙ και κολλητό του, Βασίλη Κωνσταντουλάκη για την παρουσίαση του «Ok! Computer» των Radiohead.

Ο Περράκης, ο Big Brother και η σκηνοθεσία

Στο μικρόφωνο του Rock Fm μεγαλούργησε για πάρα πολλά χρόνια, έχοντας ένα φανατικό ακροατήριο που τον βομβάρδιζε με μηνύματα του τύπου «Βάλε Alice in Chains, αυτό με τις μεθυσμένες κιθάρες».

Όπως είχε πει σε μια από τις λιγοστές συνεντεύξεις που είχε παραχωρήσει, η πρώτη μεγάλη συναυλία που είδε ήταν οι Pink Floyd στο Λονδίνο με τους οποίους έπαθε πλάκα.

Η κιθάρα του πάντα τον χαλάρωνε σε δύσκολες στιγμές όπως και τραγούδια του Bowie σαν το «Wild is the wind», ενώ χρίστηκε ηθοποιός για χάρη του κολλητού του Νίκου Περράκη.

Έπαιξε στην «Θηλυκή εταιρία» υποδυόμενος τον Δωρόθεο, έναν επίσκοπο που ερωτεύεται την χήρα ενός νονού της νύχτας στην ελληνική περιφέρεια με μια άνεση που ήταν αναμενόμενη σε όσους τον ήξεραν.

Εκτός ραδιοφώνου, σκηνοθετούσε ταινίες μικρού μήκους, έκανε video art, έγραφε σενάρια, συνέθετε μουσική για το θέατρο και ήταν και η φωνή του Big Brother το 2010.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook