Γιώργος Λασκαρίδης: Ο Κρητικός Masterchef, η Ολλανδέζα σύντροφός του και η πρόταση γάμου… που θα έρθει | Photos

Το κορίτσι του Γιώργου Λασκαρίδη, του παίκτη από το Ηράκλειο που έχει ξεχωρίσει στο MasterChef 4, είναι μια κούκλα. Όπως γνωρίζουν οι τηλεθεατές του διαγωνισμού, δεν υπάρχει επεισόδιο που να μην κάνει αναφορά ο Γιώργος στην κοπέλα του, που κατάγεται από την Ολλανδία και ονομάζεται Λότους.

Ο παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής είχε δηλώσει πως αν κερδίσει στο παιχνίδι θα της κάνει πρόταση γάμου.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην πατρίδα της, εκεί οπού ο Γιώργος αναζητούσε μια καλύτερη δουλειά κι έκτοτε είναι μαζί και πολύ ερωτευμένοι.

«Νομίζω ότι σε μία σχέση αν κάποιος λέει ότι θα σε παντρευτεί, είναι σίγουρος γιατί ο γάμος είναι το ανώτατο σκαλί σε μια σχέση. Αυτό με κάνει να αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη και τυχερή. Πιστεύω θα κερδίσει Έχει πολλές πιθανότητες. Είναι πολύ καλός. Φυσικά μου λείπει. Πάντα μου λείπει.

Πάντα λείπουμε ο ένας στον άλλον όταν δεν είμαστε μαζί. Είμαστε μαζί σχεδόν ένα χρόνο. Ακόμα είμαστε φρέσκοι. Τον γνώρισα στα γενέθλιά του και το απόγευμα πήγα σε ένα πάρτι και τον κάλεσα. Του είπα “Τι θα κάνει στα γενέθλια σου; Γιατί δεν έρχεσαι μαζί μου στο πάρτι”. Ήρθε στο πάρτι και από εκείνη τη στιγμή και μετά είμαστε μαζί. Ήταν έρωτας από την πρώτη ματιά» είχε πει η ίδια πριν μερικές ημέρες σε τηλεοπτική εκπομπή.

protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ