Γιώργος Κυριακόπουλος: Ο Ρεθυμνιώτης influencer με τους χιλιάδες followers!

γιώργος-κυριακόπουλος-ο-ρεθυμνιώτης-inf-1466276

Ο influencer είναι μια έννοια που δύσκολα μεταφράζεται, καθώς ο όρος προέρχεται από το ρήμα influence, που σημαίνει “επηρεάζω” – άρα γενικά αυτό το άτομο ασκεί επιρροή γύρω του.

Παρά την εικόνα που έχουμε σήμερα, ένας influencer δεν δραστηριοποιείται κατ’ ανάγκη στα social media, ούτε καν μέσω υπολογιστή. Οποιοσδήποτε άνθρωπος έχει να επιδείξει πράξεις που παρακινούν και εμπνέουν το κοινό με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, μπορεί να θεωρηθεί influencer. Όμως τα social media έχουν πολλαπλασιάσει το κοινό στο οποίο υπάρχει πρόσβαση και για αυτό πλέον τα ταυτίζουμε με την έννοια του influencing…

Ίσως ο πιο γνωστός Ρεθυμνιώτης influencer είναι ο Γιώργος Κυριακόπουλος. Ο Γιώργος δραστηριοποιείται κυρίως στο instagram όπου έχει σχεδόν 43 χιλ. ακόλουθους (followers) ενώ σε κάθε giveaway του οι συμμετοχές ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες! Αρκετά δραστήριος επαγγελματικά από πολύ μικρή ηλικία, ο Γιώργος προωθεί δεκάδες προϊόντα με μεγάλη επιτυχία και οι ακόλουθοι του αυξάνονται καθημερινά.

Ο Γιώργος με καταγωγή από το Πέραμα Μυλοποτάμου και το Γερακάρι Αμαρίου, γεννήθηκε στο Ρέθυμνο το 1994 και ξεκίνησε την επαγγελματική του δραστηριότητα μόλις στα 19 του χρόνια ως ιδιοκτήτης του Break Cafe, ενώ συμμετείχε και στην δημιουργία της εταιρείας 24 Delivery. Έχει πολλές γνωριμίες με Έλληνες influencers, αλλά και καλλιτέχνες της Ελληνικής trap σκηνής, ενώ έχει συμμετοχή σε δύο βίντεο κλιπ και έχει διατελέσει διοργανωτής πάρτι και live shows πολλών μουσικών & DJs!!

Ακολούθησε τον και εσύ στα παρακάτω social media και μπορεί να είσαι ο τυχερός στο επόμενο giveaway του!!

Instagram
Twitch
Spotify
YouTube
TikTok
Facebook

 

One thought on “Γιώργος Κυριακόπουλος: Ο Ρεθυμνιώτης influencer με τους χιλιάδες followers!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook