Γιώργος Κοψιδάς: «Βαριέμαι απίστευτα στις σχέσεις μου, μετά τις… 17 ημέρες»

γιώργος-κοψιδάς-βαριέμαι-απίστευτα-1195201

Καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης, ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor και τόνισε πως η συμμετοχή του στο ριάλιτι του έχει δώσει τεράστια αναγνωσιμότητα.

Ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε επίσης και για την προσωπική του ζωή και πώς βίωσε την φάση της προσωπικής του σεξουαλικής επανάστασης: «Βαριέμαι απίστευτα εύκολα στις σχέσεις μου. Μετά τις 17 ημέρες βαριέμαι. Τώρα ωστόσο έχω ηρεμήσει σε σχέση με αυτήν την περίοδο. Όλες τις σημαντικές αποφάσεις στη ζωή μου δεν τις έχω πάρει με το μυαλό αλλά με την κοιλιά, που είναι το κέντρο της διαίσθησής μας».

Ο Γιώργος Κοψιδάς αναφέρθηκε ακόμα και σε μια από τις μοιραίες σχέσεις του στην προσωπική του ζωή και την στήριξη που έλαβε τότε και από τους γονείς του: «Οι γονείς μου με έχουν στηρίξει σε όλη μου τη ζωή και ήταν οι άνθρωποι που στήριξαν και την πρώην σύντροφό μου».

Τέλος αναφερόμενος στα μελλοντικά του σχέδια είπε πως ιδανικό σενάριο για εκείνον είναι να μπορεί να ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο και να κάνει γυρίσματα για ταινίες, ενώ αναφερόμενος στα προσωπικά του είπε «δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου να παντρευτώ και να κάνω παιδιά.. Αυτή την εποχή τρώω τα λεφτά του Survivor και βρίσκομαι σε συζητήσεις για διάφορα πράγματα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook