Γιώργος Κιμούλης: «Στο ΣΕΗ κάνουν ό,τι μπορούν για να αδικούν τους εαυτούς τους», λέει ο δικηγόρος του

γιώργος-κιμούλης-στο-σεη-κάνουν-ότι-μ-1175379

«Δεν αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω», δήλωσε ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, για τη διαγραφή του ηθοποιού από το ΣΕΗ.

Πριν από τρεις ημέρες, το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών διέγραψε διά βίου από τις τάξεις του τους ηθοποιούς Πέτρο Φιλιππίδη, Γιώργο Κιμούλη και Παύλο Χαϊκάλη.

Την παραπάνω κίνηση σχολίασε ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό», επισημαίνοντας: «Αυτό το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΗ για να εκλεγεί προσήλθαν και ψήφισαν 1.500 άτομα από όλη την Ελλάδα. Από την Αθήνα 1.305. Από τους 1.305 ηθοποιούς που δήλωσαν ότι είναι κάτοικοι Αθηνών, εναντίον του κυρίου Κιμούλη ψήφισαν 153. Διάβασα μια πληροφορία μιας κυρίας που μιλάει για υπερηφάνεια. Αν το θεωρούν αυτό υπερηφάνεια, τους τη χαρίζω προσωπικά».

«Στο ΣΕΗ κάνουν ό,τι μπορούν για να αδικούν τους εαυτούς τους»

Και όπως τόνισε ο κ. Καπερνάρος, «πρέπει να συσκεφθούν αν αυτές οι ενέργειες, έτσι όπως παρουσιάζονται και εκτελούνται κάποιες σκοπιμότητας, μόνο τους εκθέτει», σημειώνοντας στη συνέχεια ότι «αυτή είναι μια προσωπική άποψη, αλλά πρέπει να γνωρίζουν ότι από εδώ και στο εξής δεν θα μείνουμε με χέρια σταυρωμένα», ενώ ανέφερε πως μίλησε χθες για πολύ λίγο με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Περιμέναμε αυτή την εξέλιξη, διότι είδαμε τι έγινε και με το Πειθαρχικό. Αυτά όλα τα συμπεριλάβαμε στις αγωγές μας και τα καταθέσαμε τυπικά και ενώπιον της Δικαιοσύνης. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Δεν θα ψευδοεντυπωσιάζουμε, ούτε θα λέμε απόψεις, ούτε θα βγάζουμε συναισθήματα. Θα εκτελούμε αυτό που επιτάσσει ο νόμος και η λογική. Δεν θα αφήσουμε τίποτα να πέσει κάτω», είπε, καταλήγοντας στο ότι «κάνουν ό,τι μπορούν στο ΣΕΗ για να αδικούν τους εαυτούς τους».

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook