Γιώργος Καραϊβάζ: Κάποιοι επέλεξαν να του κλείσουν το στόμα» – Τι λένε οι συνεργάτες του για τη δολοφονία του

γιώργος-καραϊβάζ-κάποιοι-επέλεξαν-να-1204525

«Ο Γιώργος Καραϊβάζ δεν είναι πια μαζί μας»

Το bloko.gr αποχαιρετά τον Γιώργο Καραϊβάζ με ένα συλληπτήριο μήνυμα στο οποίο σχετικά με τη δολοφονία του δημοσιογράφου τονίζεται πως «Κάποιοι επέλεξαν να του κλείσουν το στόμα, να τον κάνουν να σταματήσει να γράφει τα κείμενά του, με σφαίρες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του bloko.gr:

«Ο Γιώργος Καραϊβάζ, ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του bloko.gr, δεν είναι πια μαζί μας.

Κάποιοι επέλεξαν να του κλείσουν το στόμα, να τον κάνουν να σταματήσει να γράφει τα κείμενά του, με σφαίρες.

Τον εκτέλεσαν μπροστά στο σπίτι του. Για εμάς, που τα τελευταία χρόνια συνεργαστήκαμε μαζί του, μας καθοδήγησε σε δύσκολες στιγμές, ήπιαμε κρασί παρέα, μας τίμησε με τη φιλία του, οι ώρες είναι πολύ δύσκολες.

Οι φίλοι Σπύρος Λεβειδιώτης, Μανώλης Ασαριώτης».

3 thoughts on “Γιώργος Καραϊβάζ: Κάποιοι επέλεξαν να του κλείσουν το στόμα» – Τι λένε οι συνεργάτες του για τη δολοφονία του

  1. Αναρωτιέμαι μήπως έχει σχέση με το σκάνδαλο Φουρθιώτη ! Μήπως αυτός είχε κάνει βγάλει η βοηθείσει να αναδείξει το σκάνδαλο αυτό και είχε σκοπό να κάνει αποκαλύψεις η αν τον σκότωσαν για να στείλουν μυνημα στο Φουρθιωτη κρατά το στόμα σου κλειστο γιατί εμείς είμαστε σε κοντρόλ, κάνουμε ότι θελουμε, είσαι ο επόμενος αν μιλήσεις. Η να δικαιολογείσουν την φρουρά του Φουρθιώτη λέγοντας τώρα : Ωριστε κύριοι, οι δημοσιογράφοι απειλούντε, η φρουρά του Φουρθιώτη ήταν σωστή. Ο νοών νοείτο !

  2. Ο/Η Ο φλύαρος Ζορρό της προστασίας πολίτη φοβάται να μιλήσει στο λαό για την κατάσταση της δημοκρατίας ? λέει:

    Ο ανθέλληνας καρεκλολάγνος νεροκουβαλητής της εξουσίας Χρυσοχοίδης πότε θα …..διαβάσει την είδηση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Καραιβάζ και θα ενημερώσει το λαό για την κατάσταση της …..δημοκρατίας επι υπουργίας του ?
    Η δολοφονία του δημοσιογράφου είναι δολοφονία ενάντια στην δημοκρατία και ΔΥΣΤΥΧΩΣ η προστασία της δημοκρατίας είναι στα χέρια του σήμερα, πρός τί ? λοιπόν η σιωπή και του υπουργού και του αφεντικού του ? Φοβάστε μην εκτεθείτε και δεν μιλάτε ? Σε ποια δημοκρατική χώρα έχει δολοφονηθεί δημοσιογράφος και δεν βγήκε να μιλήσει ο υπουργός προστασίας ? Ακόμα και στην Τουρκία και τη Ρωσία γίνεται ! Εκτός αν ανήκουμε σε δημοκρατια μαφίας ! Αναμένουμε !

  3. Υπάρχει κάποιος στη Βουλή να ζητήσει να δοθεί στη δημοσιότητα κατάλογος ατόμων (εκτός βουλευτών υπουργών ) που φυλάγωντε με αστυνομικούς η δημοσιογράφος να αναλάβει έρευνα σχετικά ?
    Για να μπορέσουμε να προστατεύσουμε το δημόσιο χρημα και να φαίρουμε στο φως τα τρωκτικά της χώρας ? Από οποίο χώρο και αν προέρχεται ? Το χρώμα της γάτας που θα φαει τα ποντίκια μας είναι αδιάφορο !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook