Γιώργος Καπουτζίδης: Η άγνωστη περιπέτεια υγείας – «Ήμουν στο νοσοκομείο δέκα μέρες»

γιώργος-καπουτζίδης-η-άγνωστη-περιπέ-1555153

Ο Γιώργος Καπουτζίδης εξομολογήθηκε πως έπειτα από τον περσινό τελικό της Eurovision κατέληξε στο νοσοκομείο και μάλιστα χρειάστηκε να νοσηλευτεί δέκα μέρες.

Μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», ο ηθοποιός αποκάλυψε πως προσβλήθηκε από ένα μικρόβιο που του προκάλεσε υψηλό πυρετό.

«Δεν θα κάνω τη Eurovision. Από πέρσι το σκεφτόμουν και η Μαρία (Κοζάκου) με έκανε να αλλάξω γνώμη και είπα “ωραία θα το κάνω”. Μια μέρα πριν πετάξω ήμουν έτοιμος να πω πως δεν θα έρθω, γατί είχα το σπασμένο πόδι. Πηγαίνουμε στο Στούντιο ΕΡΤ και έχει αρχίσει αυτό που είχα στον αυχένα να με πονάει φοβερά. Σηκώνομαι την Παρασκευή και το κεφάλι μου ήταν… και λέω που σηκώνομαι να πάω; Τέλος πάντων τα καταφέρνω και ταξιδεύω. Πηγαίνω εκεί. Ήταν δύσκολα. Καθόμουν στο ξενοδοχείο και σκεφτόμουνα “θα ήμουν τώρα στο νησάκι, τι το ήθελα;”. Με την Μαρία περνάω εκπληκτικά, την αγαπάω πάρα πολύ. Περνούσα ωραία όταν ήμασταν μαζί στον θάλαμο. Και μέσα σε όλα –αυτό δεν το έχω ξαναπεί- κολλάω κάτι εκεί, δεν ξέρω τι και αρρωσταίνω» ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Μετά τη Eurovision κατέληξα 10 ημέρες στο νοσοκομείο με ενδοφλέβια αντιβίωση και πυρετό 40,8. Τι άλλο να σου πει ο Θεός για να κάτσεις στα αυγά σου; Προφανώς ήταν ένα μικρόβιο που βρήκε έναν οργανισμό που ήταν εξασθενημένος. Μετά τον πρώτο ημιτελικό είχα ρίγη. Στον τελικό ήμουν με πυρετό. Όταν τελείωσε δεν μπορούσα να κουβαλήσω τίποτα και κρατιόμουν από τη Μαρία να κατέβω τις σκάλες. Την Κυριακή δεν μπορούσα καν να φτιάξω βαλίτσα. Μου την έφτιαξε η Μαρία. Και την Τρίτη βρέθηκα στο νοσοκομείο με 40,8 πυρετό και εξανθήματα σε όλο το σώμα», υποστήριξε.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook