Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν το βλέπω να στεριώνω με κανέναν άνθρωπο, με τα γατιά θα μείνω»

γιώργος-καπουτζίδης-δεν-το-βλέπω-να-σ-958070

Συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Καπουτζίδης και αναφέρθηκε στην επιλογή του να αφήσει την Αθήνα και να μετακομίσει μόνιμα στην Αίγινα.

Όπως δήλωσε αρχικά, πήρε την απόφαση της μετακόμισης μέσα στην καραντίνα κι από τότε, δεν το έχει μετανιώσει καθόλου. «Πέρασα πάρα πολύ ωραία. Πάνω στις 20 μέρες της καραντίνας κατάλαβα ότι δεν θέλω να γυρίσω πίσω. Ήμουν σύμβουλος μυθοπλασίας στο Mega τότε κι ήθελα να κάνω τη ζωή μου πιο απλή. Η τηλεόραση μπορεί να σε αλλοτριώσει. Είχα πολλές ιδιότητες, ήταν πολλά τα μπαλάκια του ζογκλέρ», είπε χαρακτηριστικά.

«Είδα όλες τις πλευρές της τηλεόρασης και μου φάνηκε πολύ κουραστικό ψυχικά. Το να μην είσαι στα πλατό, να κοιτάς τη θάλασσα, ακόμα και το να μην έχεις Instagram, έχει μια απλότητα. Μου αρέσει να είμαι κι εγώ πιο απλός, να μην έχω το άγχος να κάνω επιτυχία», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε επίσης, στη μοναξιά που νιώθει ανά διαστήματα, ενώ αποκάλυψε πως στην πραγματικότητα του αρέσει.

«Μου αρέσει να περνάω χρόνο μόνος μου. Σε βαθμό που με ανησυχεί και λίγο. Δεν το βλέπω να στεριώνω με κανέναν άνθρωπο, με τα γατιά θα μείνω. Δύσκολα θα άφηνα την Αίγινα, επειδή γνώρισα κάποιον που μένει στην Αθήνα. Ωραία είναι η συντροφικότητα και να έχεις έναν άνθρωπο να σε νοιάζεται και να σε αγαπάει. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να έχεις μια σχέση, αν κάποιος δεν σε νοιάζεται. Αν δεν υπάρχει αγάπη και γλύκα, δεν καταλαβαίνω γιατί να μοιραστείς ένα σπίτι και μια ζωή», δήλωσε ο ηθοποιός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook