Γιώργος Καπουτζίδης: Από την στιγμή που έκανα coming out μιλάω πολύ πιο καθαρά

γιώργος-καπουτζίδης-από-την-στιγμή-πο-1571840

Στην εκπομπή «Ελένη» φιλοξενήθηκε την Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου ο Γιώργος Καπουτζίδης. O γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια στα social media, αλλά και στο coming out που έκανε το 2020.

«Δεν ασχολούμαι με το τι λένε οι άλλοι. Από την στιγμή που αποφάσισα να λέω τα δικά μου, ασχολούμαι με τα δικά μου και όχι με το τι λέει ο άλλος. Να πει ο άλλος ότι θέλει, εγώ θα πω τα δικά μου» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν όλα τα συναισθήματα στον άνθρωπο και στην ανθρωπότητα. Και κακία υπάρχει και ζήλια υπάρχει και μίσος και όλα αυτά. Δεν μπορώ να ασχοληθώ με την κακία και το μίσος που έχει κάποιος απ’ έξω για μένα. Να το λύσει μόνος του. Εγώ πρέπει να ασχοληθώ με το να μην μπει σε μένα κακία και μίσος».

Στην συνέχεια, ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε: «Σε ό,τι έχει να κάνει με τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα, από την στιγμή που έκανα εγώ coming out το 2020, μιλάω πολύ πιο καθαρά, όποτε μου δίνεται η ευκαιρία, όχι κάθε τρεις και λίγο. Και να μου γράψει τώρα κάποιος “Ψόφος” στο Twitter τι θα πάθω; Καρδιακή προσβολή; Δεν υπάρχει κάποια συνέπεια. Εγώ εστιάζω περισσότερο ότι αυτά που λέω βοηθούν τον κόσμο και μέσα από τις δουλειές και μέσα από τον δημόσιο λόγο μου».

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook