Γιώργος Καπουτζίδης: «Αν κάποιους τους κούρασα, ας αλλάξουν το κανάλι»

γιώργος-καπουτζίδης-αν-κάποιους-του-1548084

“Ας κάνουν κάτι άλλο να ξεκουραστούν” διευκρίνισε ο Γιώργος Καπουτζίδης

Στα κακόβουλα σχόλια θέλησε να απαντήσει με σαφήνεια ο Γιώργος Καπουτζίδης μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και τον Κώστα Τσουρό το πρωινό της Πέμπτης.

“Πάντοτε αισθανόμουν ένα βάρος και μια ευθύνη ώστε να περάσει το σωστό μήνυμα από τα λεγόμενα μου. Χαίρομαι πάρα πολύ που μου λέει πολύς κόσμος ότι έχει βοηθηθεί από όσα λέω. Έχω λάβει πολλά συγκινητικά μηνύματα και είναι πολύ μεγάλη υπόθεση να καταλαβαίνεις ότι ο άλλος σε εκτιμά.

Είναι καλή η δημοφιλία, καλά τα likes, καλή η αναγνωρισιμότητα αλλά το να νιώθεις ότι ο άλλος σε εκτιμά για κάτι που είπες ή έκανες και τον βοήθησες, χωρίς να παει στο βρόντο αυτή η προσπάθεια, είναι πολύ σημαντική υπόθεση” ομολόγησε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

“Για μένα η κορυφαία στιγμή το 2022 ήταν όταν πήγα στο Pride, που είχα να το παρουσιάσω και γνώρισα τους Περήφανους Γονείς. Είναι ομάδα γονέων που έχουν ομοφυλόφιλα παιδιά, ΛΟΑΤΚΙ παιδιά.

Το πως με αγκάλιασαν και το τι μου είπαν αυτοί οι άνθρωποι, ακόμα το σκέφτομαι. Πήρα τηλέφωνο τη μάνα μου να της τα πω και εννοείται ότι έκλαιγε από τη χαρά της”.

“Αν κάποιους τους κουράζω με τις τοποθετήσεις μου, δεν πειράζει, ας αλλάξουν το κανάλι. Δεν έχουν κανένα λόγο να με δουν αφού είναι κουρασμένοι.

Ας κάνουν κάτι άλλο να ξεκουραστούν. Εγώ ξέρω που μιλάω, δεν μιλάω σε όλους και ξέρω πως μιλάω. Ας κάνουν κάτι να ξεκουραστούν” πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Καπουτζίδης στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο MEGA.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook