Γιώργος Γεροντιδάκης: Ο «Μελέτης» παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του υπό άκρα μυστικότητα

γιώργος-γεροντιδάκης-ο-μελέτης-παν-1484299

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια υποδυόταν τον “Μελέτη Ζωητό” στην επιτυχημένη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», είναι εδώ και μερικούς μήνες παντρεμένος.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως σύμφωνα με το star.gr, ο Γιώργος Γεροντιδάκης παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα την αγαπημένη του, Άσπα Κωνσταντοπούλου την άνοιξη που μας πέρασε.

Ο “Μελέτης” και η Άσπα, που εργαζόταν ως make up artist στις «Άγριες Μέλισσες», ήρθαν πιο κοντά ανάμεσα στα πολύωρα γυρίσματα και έτσι αποφάσισαν να επισημοποιήσουν την σχέση τους με τον γάμο τους.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης δεν συνηθίζει να αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή, παρ’ όλα αυτά, έχει δηλώσει πως δεν είναι μόνος.

«Μένω με τη σύντροφό μου, με την οποία έχουμε μια αρμονική σχέση. Η ιδανική σχέση είναι όμορφη και χαλαρή. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις στα μάτια της συντρόφου σου ότι επιθυμεί να εξελιχθείς, να προοδεύσεις. Είναι υπέροχο να καλυτερεύεις μέσα από μια σχέση. Πλέον παρατηρώ το βλέμμα των ανθρώπων και όχι την εξωτερική εμφάνιση. Όταν ήμουν μικρότερος κοιτούσα την εικόνα, γεμίζοντας έτσι τα κενά μου. Τώρα, όμως, δεν έχω κανένα κενό. Χαίρομαι που υπάρχει η σύντροφός μου στη ζωή μου, με την οποία καταλαβαινόμαστε ουσιαστικά», είχε πει σε συνέντευξή του στο περιοδικό HELLO!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook