Γιώργος Χρανιώτης: “Σκηνοθέτης με είχε καλέσει σπίτι του κι πήγε να μου την… πέσει”

Τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην υποκριτική από σκηνοθέτη αποκάλυψε ο Γιώργος Χρανιώτης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ΟΝ time. Όπως τονίζει ο γνωστός ηθοποιός, ο εν λόγω σκηνοθέτης τον είχε καλέσει στο σπίτι του προκειμένου να μιλήσουν για τη δουλειά…

«Αυτό που μου είχε συμβεί είναι ότι ένας σκηνοθέτης στις πρώτες μου δουλειές με είχε καλέσει στο σπίτι του και μου την είχε πέσει. Δεν ξέρω αυτό αν λέγεται σεξουαλική παρενόχληση, να σου πω την αλήθεια, γιατί τα όρια είναι λίγο περίεργα. Έκανε κίνηση να μου την… πέσει» είπε χαρακτηριστικά στη Σάσα Σταμάτη, επισημαίνοντας ότι αντέδρασε ψύχραιμα.

«Αντέδρασα πάρα πολύ ψύχραιμα. Ήταν και μια ειδική στιγμή για μένα, γιατί ήμουν πάρα πολύ μικρός, ήμουν 20 χρονών. Και ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που σκέφτηκα αν πρέπει, προκειμένου να κάνω αυτή τη δουλειά, να ενδώσω σε κάτι τέτοιο ή όχι. Και αποφάσισα πολύ γρήγορα ότι μπορώ να κάνω διάφορες παραχωρήσεις στη ζωή μου για τη δουλειά αυτή, αλλά δεν μπορώ να κάνω αυτού του είδους την παραχώρηση.

Ήταν μάλλον καλό στη δική μου περίπτωση, γιατί μου λύθηκε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι. Για το αν θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά αυτή…Θα μπορούσα να μην είχα πάει σπίτι του, αλλά πήγα και μου έκανε σαφές όχι ότι δεν θα είμαι στη δουλειά, αν δεν ενδώσω, γιατί ήμουν εν μέσω προβών και συνέχισα κανονικά. Και μάλιστα του το ξεκαθάρισα λέγοντάς του ”αν υπάρχει κάποιο θέμα αντικατάστασης, μπορείς να προχωρήσεις, γιατί δεν πρόκειται να συμβεί κάτι μεταξύ μας”» τόνισε.

Πηγή: topontiki.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ