Γήινα χρώματα ή αλλιώς οι αποχρώσεις που δείχνουν πάντα chic το ντύσιμο σου | photos

γήινα-χρώματα-ή-αλλιώς-οι-αποχρώσεις-π-1064167

Οι γήινοι τόνοι είναι αποχρώσεις που πηγαίνουν στις περισσότερες επιδερμίδες και αυτή την περιόδο που ο κιαρός μας κάνει…νερά από τις καλύτερες λύσεις για city looks. Μεγάλοι οίκοι, όπως Fendi, Burberry και Μax Mara, φέτος έδειξαν στα catwalks ότι οι earth tones θα κυριαρχήσουν, δημιουργώντας κλασικά σύνολα. Μπεζ, χακί, τερακότα, καφέ και πολλά άλλα δημιουργούν την απόλυτη παλέτα της νέας σεζόν.

Το ζεστό καφέ, το φωτεινό πορτοκαλί και το λαμπερό κίτρινο θα δώσουν μία πιο sophisticated πινελιά στο στιλ σου, ενώ θα ταιριάξουν άψογα με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα σου που μάλλον έχεις ήδη αποκτήσει.

Ίσως να είσαι λίγο διστακτική να συμπεριλάβεις τις γήινες αποχρώσεις στο καθημερινό σου ντύσιμο, αλλά θα δεις ότι οι συνδυασμοί που έχεις στη διάθεσή σου είναι πολλοί. Από τη μία μπορείς να κάνεις κομψούς συνδυασμούς και από την άλλη θα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις outfits με κοντινές αποχρώσεις, να σπάσεις τη μονοτονία του λευκού ή να κάνεις ενδιαφέροντες συνδυασμούς με το μαύρο.

Φούστες, παντελόνια, φορέματα, αξεσουάρ, αλλά και statement παπούτσια σε αυτές τις αποχρώσεις δίνουν την stylish λεπτομέρεια στην εμφάνισή σου. Σε total look ή συνδυασμένα μεταξύ τους, τα χρώματα της γης σίγουρα θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μία εμφάνιση βγαλμένη από τα πιο ενημερωμένα street style.

Έκανα μία βόλτα στα πιο στιλάτα κορίτσια του instagram και θα δούμε μαζί τέλειους συνδυασμούς με τα γήινα χρώματα που μπορείς να βάλεις απο..σήμερα!

@anoukyve

To αγαπημένο σου παντελόνι σε λευκό χρώμα θα το φορέσεις με ένα πουκάμισο σε γήινη απόχρωη και άνετα flat παπούτσια όχι σε μαύρο αλλά σε καφέ ή camel απόχρωηση.Εμφάνιση για όλο το καλοκαίρι από το γραφείο μέχρι για ποτό το βράδι.

@zinafashionvibe

Το αγαπημένο σου lingerie φόρεμα σε τερακότα απόχρωση γίνεται μία απόλυτα θηλυκή και σοφιστικέ εμφάνιση για τώρα ιδιαίτερα αν θες να την σετάρεις με το λευκό σου σακάκι και λευκά mules.

@leoniehanne

Μία τέλεια συμβουλή για να φορέσεις τα γήινα χρώματα είναι με βάση το λευκό και μετά να »παίξεις» με ανοιχτές ή πιο σκούρες αποχρώσεις δημιουργώντας έτσι μία τέλεια ισορροπημένη εικόνα!

@monikh

Το χακί χρώμα σε φόρεμα αποτελεί την φετινή τάση και μάλιστα σε maxi γραμμή για ακόμη πιο σοφιστικέ αποτέλεσμα. Φόρεσε το camel πέδιλα ή με με mules και δώσε ακόμη περισσότερο style με χρυσά κοσμήματα.

@aninebing

To μπεζ αποτελεί το βασικό χρώμα για αυτή την παλέτα με τις γήινες αποχρώσεις, όσο ο καιρός το επιτρέπει το μπεζ σακάκι σου μπορείς να το συνδυάσεις με ένα shorts και chic pumps σε εμφανίσεις που θα πάρουν πολλά like.

@ayling_koenig

To μπεζ παντελόνι επίσης είναι ένα κομμάτι που όλες έχουμε και σίγουρα μπορούμε να κάνουμε πολλούς συνδυασμούς με top σε χρώματα όπως χακί μπεζ καφέ και όχι σε μαύρο και λευκό για να έχουμε ένα chic look σε earth tones.

@belenhostalet

Στην παραλία συνδύασε μία φούστα παρεό σε αυτά τα χρώματα και από πάνω δέσε ένα φουλάρι σε μπεζ χρώμα σαν top κάνοντας μία ξεχωριστή εμφάνιση πέρα από τα καθιερωμένα.

Tα χρυσά κοσμήματα και τα μαύρα γυαλιά είναι τα τέλεια αξεσουάρ για αυτή την παλέτα χρωμάτων και ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο τα σύνολα με γήινες αποχρώσεις.

@_jeanettemadsen_

Tα ρομαντικά tοp μπορούν να συνδυαστούν τέλεια με safari shorts σε γήινες αποχρώσεις για τα καλοκαιρινά σου look, άφησε στην άκρη τα λευκά και τα τζιν και πρόσθεσε στις εμφανίσεις μπεζ χακί ή καφέ!

@vikyandthekid

Συνδύασε τα καφέ και μπεζ σορτσάκια όπως είπαμε παραπάνω και ολοκλήρωσε τα σύνολα tσου με sneakers και ρομαντικά καπέλα για εμφάνιση διακοπών και όχι μόνο.

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook