Γιατρός εξηγεί: Αυτά είναι τα 4 σημάδια για να καταλάβετε ότι κάποιος έχει κάνει πλαστική

γιατρός-εξηγεί-αυτά-είναι-τα-4-σημάδια-1417131

Το φαινόμενο «γιατροί του TikTok» είναι πλέον εξαιρετικά σύνηθες και μάλιστα αρκετοί επιστήμονες (celebrities ή μη) χρησιμοποιούν το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να εξηγήσουν κάποια ιατρικά ζητήματα με εύκολο και ελαφρώς κομικίστικο τρόπο.

Αναρωτηθήκατε ποτέ λοιπόν αν κάποιος γνωστός σας έχει περάσει κρυφά κάτω από το νυστέρι του πλαστικού χειρούργου; Λοιπόν, υπάρχουν μερικά μυστικά σημάδια που πρέπει να προσέξετε.

Ο Dr. Anthony Youn έχει προκαλέσει θύελλα στο TikTok χάρη στα viral βίντεό του, στα οποία αποκαλύπτει τα σημάδια για κάποιον που έχει κάνει πλαστική επέμβαση και τα οποία θα σας «δείξουν» το πού.

Οι ουλές γύρω από τα αυτιά και τον αφαλό

@tonyyounmd #answer to @Sideswipe429 How to spot plastic surgery from America’s Holistic Plastic Surgeon (me) #plasticsurgeon #plasticsurgery ♬ original sound – Anthony Youn, MD

Σε ένα κλιπ, εξηγεί τα αποκαλυπτικά σημάδια ενός λίφτινγκ προσώπου και προτείνει να κοιτάξετε γύρω από τα αυτιά του ατόμου για ουλές – οι οποίες θα ήταν ιδιαίτερα ορατές αν πραγματοποιήθηκαν από έναν κακό χειρουργό.

Όσον αφορά τα εμφυτεύματα στήθους, ο γιατρός από το Ντιτρόιτ είπε να προσέχετε τις αδύνατες γυναίκες που έχουν μεγάλο στρογγυλό στήθος – χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα την ηθοποιό Denise Richards.

Όσον αφορά τις κοιλιοπλαστικές, οι ουλές μπορούν συνήθως να φανούν γύρω από τον αφαλό ενός ατόμου, καθώς και μία από ισχίο σε ισχίο.

Ανέβασε τις κορυφαίες συμβουλές του στο TikTok του, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 528.000 προβολές.

Τα σχόλια των χρηστών ήταν μοιρασμένα με κάποιους να υποστηρίζουν ότι τα σημάδια των πλαστικών είναι εμφανή ενώ κάποιοι άλλοι ανέφεραν ότι τα σημάδια μπορεί να είναι δείγμα ιατρικών επεμβάσεων και όχι αισθητικών.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook