Γιατί θεωρούν ύποπτο τον Γεωργιανό για τον θάνατο της Καρολάιν – Τρεις βασικοί λόγοι

γιατί-θεωρούν-ύποπτο-τον-γεωργιανό-γι-1222123

Δώδεκα ληστείες εξετάζουν οι Αρχές που έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτή στα Γλυκά Νερά, όπου δολοφονήθηκε η 20χρονη Καρολάιν, ανάμεσα σε αυτές και η ληστρική εισβολή σε σπίτι στο Ντράφι πριν δύο μήνες. Σήμερα στην Ευελπίδων θα πάει ο 36χρονος Γεωργιανός, που θεωρείται ύποπτος από την Αστυνομία, ο οποίος είναι μέλος συμμορίας ληστών που εντοπίστηκε να προσπαθεί να περάσει τα σύνορα στον Έβρο με πλαστά στοιχεία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που μεταδίδει το MEGA, υπάρχουν τρεις λόγοι, για τους οποίους ο 36χρονος Γεωργιανός θεωρείται ύποπτος.

Ο πρώτος λόγος είναι ότι ο εν λόγω αλλοδαπός ήταν ένας από τους πέντε δράστες της ληστρικής επίθεσης, στις 7 Μαρτίου, σε κατοικία στο Πικέρμι, όπου έδεσαν και χτύπησαν ηλικιωμένο ζευγάρι, αλλά και την οικιακή βοηθό τους, με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ να έχουν εντοπίσει ομοιότητες μεταξύ των δύο περιστατικών.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ο Γεωργιανός έσπευσε να διαφύγει τα τελευταία 24ωρα από τη χώρα, παρά το γεγονός ότι η εγκληματική ενέργεια στο Πικέρμι είχε σημειωθεί προ περίπου 70 ημερών.

Ο τρίτος λόγος είναι ότι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν με την περιγραφή που είχε δώσει για έναν από τους δράστες και συγκεκριμένα του αποκαλούμενου «κοντού», ο σύζυγος της Καρολάιν.

Αυτό που προβληματίζει τους αξιωματικούς, που έχουν αναλάβει να λύσουν την υπόθεση και να εξιχνιάσουν τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας μπροστά στα μάτια του 11 μηνών βρέφους της και του 32χρονου συζύγου της, είναι πως τις τελευταίες μέρες ο 36χρονος Γεωργιανός που εξετάζεται είχε εξαφανιστεί. Δεν υπήρχαν ίχνη του και ξαφνικά εμφανίστηκε την περασμένη Παρασκευή στους Κήπους του Έβρου, να προσπαθεί να περάσει τα σύνορα με πλαστό διαβατήριο.

Οι αρχές θα τον εξετάσουν σε σχέση με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά γιατί θεωρείται πως είναι στρατολόγος ή πληροφοριοδότης ομάδας Γεωργιανών που τους τελευταίους μήνες είχαν κάνει κι άλλες ληστείες στη βορειοανατολική Αττική.

Συγκλονίζει στην κατάθεσή του ο πιλότος

Ο 32χρονος πιλότος, που βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, συγκλονίζει στην κατάθεσή του περιγράφοντας την στιγμή της εισβολής στην κρεβατοκάμαρα της οικογένειας.

«Τους είπα που είχα κρυμμένα τα λεφτά για να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο. Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια δεμένη πάνω στο κρεβάτι και εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε να μην μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου» είπε.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook