Γιατί στοχοποιεί τον Ανδρουλάκη ο Μητσοτάκης

Η οξύτατη αντίδραση της ΝΔ το βράδυ της Πέμπτης κατά του Νίκου Ανδρουλάκη, όταν ο επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ έκανε το… λάθος να πει ότι δεν θέλει πρόωρες εκλογές αλλά και πως θα καταψηφίσει την κυβέρνηση, δείχνει ότι το Μαξίμου έχει… άγριες διαθέσεις κατά της Χαριλάου Τρικούπη.

«Ακούσαμε απόψε (σ.σ. στην συνέντευξή του στο Open) τον κ. Ανδρουλάκη, από τη μία να λέει ότι το ΚΙΝΑΛ υπερψηφίζει την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης και από την άλλη να υποστηρίζει ότι δεν είναι ώρα τώρα να γίνουν εκλογές.

Το πώς συμβιβάζονται αυτά τα δύο μόνο ο ίδιος το ξέρει. Τελικά η αυτόνομη πορεία αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολη όταν δεν μένει σύνθημα, αλλά πρέπει να αποδειχθεί στην πράξη», επισήμανε η ΝΔ, καθιστώντας σαφές ότι τελεί με το δάχτυλο στη σκανδάλη κατά του Νίκου Ανδρουλάκη.

Αυτό, βεβαίως, δεν είναι μία τυχαία πολιτική επιλογή, αφού στο Μαξίμου έχει συζητηθεί εκτενώς το σενάριο να καταφέρει ο Νίκος Ανδρουλάκης να καταστήσει το ΠΑΣΟΚ έναν αποτελεσματικό υποδοχέα για τους απογοητευμένους κεντρώους ψηφοφόρους, που είχαν ψηφίσει στις περασμένες εκλογές τον Κυριάκο Μητσοτάκη «για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Η κόντρα μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μόλις ξεκίνησε και ο Neo, κρίνοντας από τις άγριες προθέσεις των επιτελών του Κυριάκου Μητσοτάκη, προβλέπει ότι θα υπάρξουν πολλά ακόμη «θερμά επεισόδια» μεταξύ των δύο κομμάτων…

matrix24.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ