Γιατί πρέπει να αφήσετε ένα νόμισμα στο καταψύκτη πριν φύγετε διακοπές

γιατί-πρέπει-να-αφήσετε-ένα-νόμισμα-στ-891175

Εάν σκέφτεστε να φύγετε διακοπές και να αφήσετε φαγητό στην κατάψυξη, αυτό είναι ένα κείμενο που πρέπει σίγουρα να διαβάσετε. Σήμερα μοιραζόμαστε μαζί σας ένα απλό τέχνασμα που θα σας δείξει εάν είναι ασφαλές να καταναλώσετε το φαγητό που αφήσατε στην κατάψυξη.

Μερικές φορές όταν φεύγετε διακοπές, γίνονται διακοπές ρεύματος που ποτέ δεν πρόκειται να μάθουμε. Ωστόσο, αυτό μπορεί να προκαλέσει απόψυξη και φθορά των τροφίμων που αποθηκεύονται στον καταψύκτη.

Για να μάθετε εάν αυτά τα είδη διατροφής είναι τόσο παγωμένα όσο τα αφήσατε, χρησιμοποιήστε αυτό το απλό κόλπο πριν φύγετε από το σπίτι: γεμίστε ένα φλιτζάνι με νερό και το βάζετε στην κατάψυξη. Όταν παγώσει, τοποθετήστε ένα κέρμα στην κορυφή και επιστρέψτε το στον καταψύκτη.

Αν βρείτε το νόμισμα στο κάτω μέρος του κυπέλλου, όταν επιστρέψετε μετά από πολλές μέρες διακοπών, θα πρέπει να πετάξετε όλο το φαγητό αμέσως. Σημαίνει ότι το ψυγείο είχε μείνει χωρίς ρεύμα αρκετές ώρες με αποτέλεσμα το φαγητό σας να ξεπαγώσει και να ξαναψυχθεί. Εάν το κέρμα βρίσκεται στην κορυφή, αυτό σημαίνει ότι δεν υπήρξε διακοπή ρεύματος και το φαγητό σας είναι τόσο καλό όσο όταν το πρωτοβάλατε στην κατάψυξη. Αν το νόμισμα βρίσκεται στη μέση, σημαίνει ότι το ρεύμα κόπηκε για σύντομο χρονικό διάστημα και τα περισσότερα από τα είδη διατροφής σας είναι μάλλον ακόμα φρέσκα.

Σε κάθε περίπτωση, αν δεν είστε σίγουροι αν τα τρόφιμα είναι ασφαλή, πετάξτε τα. Το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή είναι και θα είναι πάντα η υγεία σας

baby.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook