Γιατί όλοι παίζουν «το 7άρι του εκατομμυρίου»; Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που έχει τρελάνει τους Χανιώτες

γιατί-όλοι-παίζουν-το-7άρι-του-εκατομμ-765818

Το πρόσφατο Τζακ Ποτ στο Τζόκερ που τελικά μοίρασε 10.000.000 ευρώ 5 σε τυχερούς, έκανε εκατοντάδες Χανιώτες να περάσουν από κάποιο πρακτορείο ΟΠΑΠ και να δοκιμάσουν την τύχη τους.

Με αφορμή την αθρόα προσέλευση που είδαμε στα πρακτορεία των Χανίων, αναρωτηθήκαμε ποια παιχνίδια προτιμούν οι Χανιώτες πέρα από το Τζόκερ.

Μία βόλτα σε κάποια πρακτορεία κυρίως στο κέντρο της πόλης, μας έδωσε την απάντηση: Η «νέα τάση» είναι το ΣΚΡΑΤΣ «7άρι του εκατομμυρίου».

Πρόκειται για το καινούργιο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Γιατί όμως υπάρχει τέτοια προτίμηση σε ένα τόσο καινούργιο παιχνίδι; Όπως είπαν στο zarpanews.gr οι ιδιοκτήτες των πρακτορείων «είναι τα κέρδη που δίνει. Ένα μόνο παιχνίδι κοστίζει 10 ευρώ και δίνει κέρδη από 10 ευρώ έως 1 εκατομμύριο ευρώ». Είναι δε, από όλα τα παιχνίδια του ΣΚΡΑΤΣ, αυτό που έχει «κεντρίσει» περισσότερο το ενδιαφέρον των παικτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΣΚΡΑΤΣ, το οποίο διατίθεται σε πρακτορεία ΟΠΑΠ, περίπτερα, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα σούπερ μάρκετ, μόνο τον μήνα Σεπτέμβριο έδωσε συνολικά κέρδη που ανήλθαν σε 12,8 εκατομμύρια ευρώ.

zarpanews.gr

One thought on “Γιατί όλοι παίζουν «το 7άρι του εκατομμυρίου»; Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που έχει τρελάνει τους Χανιώτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook