Γιατί οι άντρες πρέπει να πληρώνουν τον λογαριασμό στα ραντεβού

γιατί-οι-άντρες-πρέπει-να-πληρώνουν-το-1332203

Η Nelly, σύμβουλος γνωριμιών ανέφερε τα «πέντε πράγματα» σύμφωνα με τα οποία ο άντρας πρέπει να πληρώνει και δέχτηκε αρκετές διαφωνίες στο TikTok της.

Μία σύμβουλος γνωριμιών εξήγησε γιατί πιστεύει ότι οι άνδρες πρέπει να πληρώνουν το δείπνο όταν ζητούν από μια γυναίκα να βγουν ραντεβού, ωστόσο η τοποθέτησή της αυτή, έφερε ποικίλες αντιδράσεις. Η Nelly, αρχικά «μοιράστηκε» στο ΤικΤοκ ένα κλιπ με έναν άνδρα που υποστηρίζει ότι «αν οι γυναίκες πιστεύουν πως ένας άντρας πρέπει να τους πληρώσει το δείπνο για να αξίζει τον χρόνο τους, τότε είναι εγωκεντρικές».

Η Nelly διαφώνησε κάθετα και ανέφερε στην επιχειρηματολογία της τα «πέντε tips». Είπε λοιπόν: «Αν ένας άντρας ζητά από μια γυναίκα να βγουν ραντεβού και ενδιαφέρεται ρομαντικά για αυτήν, προφανώς, και δεν χωρίζει στα δύο τον λογαριασμό. Δεν είναι ότι δικαιούται αυτός να πληρώσει.

Είναι, όμως, ένα από αυτά τα πέντε πράγματα:

  • Νούμερο ένα: Δεν είναι ιππότης, δεν είναι κύριος.
  • Νούμερο δύο: Είναι φθηνός
  • Νούμερο τρία: Δείχνει ότι δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά το ραντεβού
  • Νούμερο τέσσερα: Δεν σέβεται τις γυναίκες
  • Νούμερο πέντε: Δεν τη βλέπει ως ένα «βραβείο» που πρέπει να κερδίσει, επειδή το επίπεδο ενδιαφέροντος ενός άνδρα συσχετίζεται πάντα με το επίπεδο προσπάθειάς του.

«Είναι πάντα ένα από αυτά τα πέντε πράγματα».

Στη συνέχεια η Nelly είπε πως: «Είναι τόσο αποκρουστικό όταν οι άντρες μιλούν έτσι (σ.σ. εννοεί τον τύπο στο κλιπ)» και συμπλήρωσε: «Εγωκεντρικό είναι όταν οι άνδρες ζητούν από τις γυναίκες να βγουν και δεν πληρώνουν».

Η τοποθέτηση της Nelly βρήκε ορισμένους/ες που συμφώνησαν, αλλά και άλλους/ες που διαφώνησαν έντονα. Κάποιος έγραψε: «Κανένας άντρας δεν σου χρωστάει τίποτα όπως εσύ δεν του χρωστάς τίποτα. Ειδικά αν δεν γνωρίζετε ο ένας τον άλλον», ενώ άλλος χρήστης ανέφερε: «Αν μια βόλτα σε ένα πάρκο δεν είναι αρκετά καλή για ένα πρώτο ραντεβού, τότε δεν αξίζεις το δείπνο».

Ένα άλλο άτομο πρότεινε: «Πιστεύω ότι αυτός που ζητά από τον άλλο πρέπει να πληρώσει».

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook