Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά αποπομπή του κυβερνητικού εκπροσώπου

γιατί-ο-συριζα-ζητά-αποπομπή-του-κυβερ-1283596

Την απομάκρυνση του Γιάννη Οικονόμου από την κυβέρνηση ζητά η αξιωματική αντιπολίτευση μετά από τις χθεσινές δηλώσεις του πρώτου, που κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για ψέματα και ανακρίβειες.

«Πάει πολύ ο… εθνικός μας ψεύτης κ. Οικονόμου να κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα για ανακρίβειες και ψέματα όταν ακόμα δεν έχει απαντήσει στον συνάδελφο του υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα ο όποιος με επίσημες ανακοινώσεις του κατηγορεί τον Γιάννη Οικονόμου ότι διακινεί για μικροκομματικούς λόγους πλαστά κυβερνητικά έγγραφα χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου και υπογραφές» δηλώνει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος καλεί τον πρωθυπουργό είτε να «απομακρύνει άμεσα τον υπουργό Οικονομικών γιατί κατηγορεί άδικα τον κυβερνητικό του εκπρόσωπο» είτε να «δείξει την πόρτα της εξόδου στον εθνικό ψεύτη και διακινητή fake news, Γιάννη Οικονόμου».

Χθες ​ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε σφοδρή στην κυβέρνηση για την πανδημία και όχι μόνο από την Χαλκίδα, τον πρώτο σταθμό της περιοδείας του. «Αρνείται να αποδεχθεί ποιος κυβερνά, με τη βούληση των πολιτών, και για αυτό και εγκλωβισμένος στον περασμένο αιώνα παραληρεί συνεχώς με απίστευτα ψέματα και τερατώδεις ανακρίβειες», απάντησε ο κ. Οικονόμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook