Γιατί ο Πολάκης δεν πήγε στην ομιλία του Τσίπρα; Τι συνέβη;

γιατί-ο-πολάκης-δεν-πήγε-στην-ομιλία-το-678100

Η απουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη από την Θεσσαλονίκη και την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, δεν πέρασε απαρατήρητη. Φαίνεται όμως πως ο κος Πολάκης είχε καλή δικαιολογία την οποία μοιράστηκε με τους φίλους του στα social media.

Διαβάστε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΠΡΟΣΟΧΗ .ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ !

Το Υπ υγείας ολοκλήρωσε την απαιτούμενη προεργασία προκειμένου να γίνει δυνατη η πληρωμή των αναδρομικών σε ειδικευμένους,ειδικευόμενους ,εξειδικευόμενους και επικουρικους γιατρούς που υπηρετούν στην πρωτοβαθμια και στα νοσοκομεια σε όλη τη χώρα οπως με βάση την πολιτική μας δέσμευση ως κυβερνηςη ,νομοθετήσαμε μετα την έξοδο απο τα μνημόνια!!

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ : Η γενική διεθθυνση οικονομικών του υπουργείου υγείας σε συνεργασία με το Γενικο Λογιστηριο του κράτους ολοκλήρωσε τη μεταφορά πίστωσης 189,5 εκατομμυρίων ευρω (μεικτό ποςο) στον κεντρικό κωδικό μισθοδοσίας του Υπ υγείας ,εκανε την ανάληψη υποχρέωσης και απέστειλε τους κωδικούς στις οικονομικές υπηρεςιες όλων των νοσοκομείων και των ΥΠΕ .Τωρα πρεπει τα νοσοκομεια και οι Υπε να ολοκληρώσουν τον υπολογισμό των αναδρομικών (όπου δεν εχει γίνει)και να ανεβάσουν τα αρχεία των δικαιούχων στην πλατφόρμα της ΕΑΠ προκειμένου να γίνει η πληρωμή στις 27 Δεκεμβρίου ή στην πρώτη πληρωμή του Ιανουαρίου .ΠΡΟΣΟΧΗ .

Καθε νοσοκομείο ή Υπε πρεπει να φτιάξει ΔΥΟ αρχεία .Ενα για τους εν ενεργεία το οποιο θα ανεβάσουν στην Εαπ και θα πληρώσουν και ΕΝΑ για τους συνταξιούχους το οποιο θα αποσταλεί στον ΕΦΚΑ προκειμένου να γίνει η πληρωμή σε αυτούς απο εκει .Εχει γίνει ήδη η μεταφορά ποσού 31,7 εκατομΕυρω (μεικτό ποσο) για τους συνταξιούχους νοσοκομειακούς γιατρούς απο το ΓΛΚ στον ΕΦΚΑ .Καλώ όλες τις υπηρεςιες των νοσοκομείων και των Υπε να τρέξουν για να υλοποιηθεί άμεσα τα παραπάνω που ειναι ΕΜΠΡΑΚΤΗ αναγνώριση της κυβέρνησης στο έργο των νοσοκομειακών γιατρών .

ΕΠΙΣΗΣ να διευκρινίσω ότι με τροπολογία που ψηφίστηκε την βδομάδα αυτη απο το υπουργείο οικονομικών και αφορα τα αναδρομικά σε όλα τα ειδικά μισθολόγια ,η φορολόγηση των αναδρομικών θα περιοριστεί ΜΟΝΟ στο ποσο της παρακράτησης 20% που θα γίνει με την απόδοση τους στους δικαιούχους (δεν θα προστεθεί δηλαδή το καθαρό ποσο που θα παρουν οι δικαιούχοι στο εισόδημα της φετινής ή της επόμενης χρονιάς για να φορολογηθεί ξανά με βάση την κλίμακα)!!!

ΥΓ 1ΟΛΑ αυτα μαζι με τη συνεδρίαση του Κεσυπε το πρωί ,μια συνέντευξη τύπου στην ελβετική τηλεόραση για το σκάνδαλο Νοβαρτις ,μια σύσκεψη για τα νομοσχέδια ιδιωτικών κλινικών και της καταργηςης-αλλαγής του Κεελπνο συν μια νέα ιςτορια διασπάθισης δημοσίου χρήματος απο εταιρείες σκευασμάτων διατροφής που πιάσαμε στα πράσα μετα απο πολύ έρευνα και κόπο (10 εκατομμυριάκια κομπίνα!!!! ) ΗΤΑΝ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ….

ΥΓ2 για καποια κοράκια δικηγόρους που θέλουν να παρουν άκοπο χρημα απο τα αναδρομικά που με ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ δώσαμε στους νοσοκομειακούς γιατρούς ,το θέμα να το λύσουν τα συνδικαλιστικά όργανα που τους έβαζαν να υπογράφουν χαρτιά σε δικηγόρους και ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ …..

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ Αναπλ Υπ υγείας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook