Γιατί μόνο τα καρναβάλια απαγορεύτηκαν;

Απορίας άξιο είναι γιατί η κυβέρνηση αποφάσισε ν’ ακυρώσει τις καρναβαλικές εκδηλώσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα, υπό τον φόβο μετάδοσης της νόσου του κορονοϊού, αλλά περιορίστηκε μόνο σε αυτές.

Σίγουρα, τα καρναβάλια είναι τόποι συναθροίσεων, αλλά το ίδιο ισχύει και για τα γήπεδα, τα δημόσια θεάματα, τις εκκλησίες, τα σχολεία και τα Πανεπιστήμια, τις λαϊκές και πολλά ακόμα σημεία. Φυσικά γιατι δεν έχει λάβει μέτρα για τα αεροδρόμια, λιμάνια όπου εκεί η κίνηση συνεχίζεται κανονικά χωρίς κανένα έλεγχο.

Η καλύτερη θεραπεία λένε είναι η πρόληψη και εδώ η κυβέρνηση έχει καθυστερήσει εγκληματικά. Περιμένει να σκάσουν τα κρούσματα και μετά να κινητοποιηθεί , αλλά τότε η μάλλον ήδη είναι αργά.

Tώρα αν με την απαγόρευση των καρναβαλικών εκδηλώσεων σωθούμε από τον κορονοϊό, τότε χαλάλι. Αλλά πολύ φοβόμαστε ότι το πρόβλημα θα είναι πολύ σοβαρότερο όταν κάποια στιγμή πέσουν οι μάσκες… πίσω από τις οποίες κρύβονται πολλά κυβερνητικά στελέχη που παίζουν με τις ζωές μας και τις ζωές των υπολοίπων…

koutipandoras.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Στην Ελβετία απαγορευτηκε η έκθεση αυτοκινήτου και οι συγκεντρώσεις άνω των 1000 ατόμων.Μην φοβάσαι μα στην Ελλάδα το καρναβάλι δεν τελειώνει ποτέ!
    Μάσκαρα Γκρέκο μασκαρά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ