Γιατί καθυστερεί η κηδεία της 14χρονης – Εξετάζονται δύο νέες καταγγελίες

γιατί-καθυστερεί-η-κηδεία-της-14χρονης-868365

Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 43χρονος ο οποίος φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση με την 14χρονη μαθήτρια, η οποία έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στις γραμμές του Ηλεκτρικού στο Μοσχάτο.

Ο 43χρονος έχει παραδεχθεί τη σχέση του με τη 14χρονη που αυτοκτόνησε την περασμένη Πέμπτη, καθώς και με ακόμη μία ακόμη ανήλικη το διάστημα 2014-2018, η οποία σήμερα είναι 17 ετών.

Την ίδια ώρα, οι δικαστικές αρχές ερευνούν δύο νέες καταγγελίες ανήλικων κοριτσιών, που έγιναν μετά την αποκάλυψη της δράσης του κατηγορουμένου.

Γιατί καθυστερεί η κηδεία της ανήλικης

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο βιολογικός πατέρας της 14χρονης, ο οποίος ζει εκτός Αθηνών με τη νέα του σύζυγο, ήταν αυτός που κλήθηκε να κάνει αναγνώριση της σορού της άτυχης κοπέλας.

Η 14χρονη μία μέρα πριν βάλει τέλος στη ζωή της είχε οδηγηθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, όπου είχε δώσει δείγμα DNA, μετά την καταγγελία που είχε γίνει εις βάρους του 43χρονου για αποπλάνηση ανηλίκου. Έτσι, ο βιολογικός της πατέρας δεν χρειάστηκε να δώσει εκ νέου δείγμα DNA για να γίνει ταυτοποίηση. Ωστόσο, η σορός της δεν έχει παραδοθεί ακόμα στους οικείους της, ώστε να γίνει η κηδεία. Αυτό θα γίνει όταν ολοκληρωθεί η έρευνα.

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook