Γιατί η Βασίλισσα Ελισάβετ ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

γιατί-η-βασίλισσα-ελισάβετ-ετοιμάζετ-1271105

Το Παλάτι «δεν αντέχει» άλλες αποκαλύψεις

H Βασίλισσα Ελισάβετ δεν είναι πλέον διατεθειμένη να διαπραγματεύεται με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, όπως αποκαλύπτει πηγή από το βασιλικό περιβάλλον.

Φαίνεται πως η ανακοίνωση για την κυκλοφορία του νέου βιβλίου με τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι ήταν η σταγόνα, που ξεχείλισε το ποτήρι για την βασιλική οικογένεια, καθώς δεν έχουν σκοπό να επιτρέψουν να δημιουργηθούν άλλα σκάνδαλα γύρω από το όνομά τους.

«Η αίσθηση, που μας έχουν δώσει οι «από πάνω» είναι ότι φτάνει πια με τους Σάσσεξ. Η Βασίλισσα συμβουλεύεται ομάδα δικηγόρων», ανέφερε η πηγή στην Sun.

Επιπλέον, πρόσθεσε πως η βασιλική οικογένεια δεν μπορεί να δείξει άλλη ανοχή και ο πρίγκιπας Χάρι «έχει ήδη ξεπεράσει τα όρια». «Ο Χάρι και η Μέγκαν πρέπει να κατανοήσουν ότι οι επαναλαμβανόμενες επιθέσεις δεν είναι αποδεκτές. Η οικογένεια μπορεί να πιεστεί μέχρι αυτό το σημείο, όχι παραπάνω», εξήγησε η πηγή.

Τέλος, αναφέρθηκε πως το Παλάτι ήδη ετοιμάζεται να στείλει γραπτή προειδοποίηση στον εκδοτικό οίκο Penguin, με τον οποίο θα συνεργαστεί ο Δούκας του Σάσσεξ για τα απομνημονεύματα, που σκοπεύει να κυκλοφορήσει.

«Αν κατονομαστεί κάποιος στο βιβλίο και κατηγορηθεί άμεσα, θα είναι δυσφήμιση και παράλληλα θα καταπατηθεί το δικαίωμά του στην ιδιωτική οικογενειακή ζωή. Υπάρχουν ανησυχίες πως οι Αμερικανοί θα πιστέψουν ό,τι κι αν πουν ο Χάρι και η Μέγκαν», καταλήγει η πηγή.

Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω βιβλίο δεν έχει ως αποδέκτη την βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά τον διάδοχο του θρόνου και πατέρα του Χάρι, πρίγκιπα Κάρολο, καθώς και την σύζυγό του, Καμίλα Πάρκερ. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να προκαλεί εντύπωση σε κανέναν, αφού το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι βρίσκεται συχνά στο στόχαστρο των Σάσσεξ και ο πρίγκιπας Χάρι θεωρεί πως ο πατέρας του έχει πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τον θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Clarence House (@clarencehouse)

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook