Γιατί η Ναταλία Γερμανού δεν έκανε ποτέ παιδιά

γιατί-η-ναταλία-γερμανού-δεν-έκανε-ποτ-787152

Η Ναταλία Γερμανού παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και αποκάλυψε πως ποτέ δεν της ήρθε η επιθυμία να γίνει μητέρα.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της:

Πολλές φορές αυτή η αυτονομία λειτουργεί κάπως αποτρεπτικά για τη δημιουργία οικογένειας. Για την ακρίβεια, βρίσκεται στην αντίπερα όχθη της οικογένειας. Είχες ποτέ εσωτερική σύγκρουση ανάμεσα σε αυτά τα δύο;

Δεν μετάνιωσα ποτέ για το γεγονός ότι παντρεύτηκα, αλλά κάπου εκεί, όταν άρχισα να συνειδητοποιώ τη μονιμότητα του γάμου –ήμουν και 30 ετών τότε–, η αλήθεια είναι ότι κάτι άρχισε να σφίγγει γύρω από το λαιμό μου. Ξέρεις, πώς σου σφίγγουν μια θηλιά, αλλά σιγά σιγά, δίχως να το καταλαβαίνεις, δεν σε πνίγουν απότομα. Στη συνέχεια διαπίστωσα ότι πακέτο με το γάμο πηγαίνουν και τα παιδιά, γιατί ο πρώην σύζυγός μου (σ.σ. ο τραγουδιστής Πέτρος Ίμβριος) ήταν ένας φυσιολογικός άντρας που ήθελε να κάνει παιδιά. Εγώ όμως δεν ήθελα. Μείναμε πεντέμισι χρόνια παντρεμένοι, αλλά κάποια στιγμή φτάσαμε σε αδιέξοδο. Εκείνος αποφάσισε ότι δεν θέλει να περιμένει άλλο για να γίνει πατέρας κι εγώ ότι δεν μπορώ να του στερώ άλλο το δικαίωμα αυτό. Έτσι, πολύ αγαπημένα και τρυφερά, αποφασίσαμε να τελειώσουμε. Η μία διάλεξε την αυτονομία της και τη ζωή που πάντοτε ήθελε και ο άλλος διάλεξε –και το πέτυχε– να έχει δύο όμορφες κόρες.

Ωστόσο, ένιωσες ποτέ τη λαχτάρα να γίνεις μητέρα;

Ποτέ! Στενοχωριέμαι που ακούω τον εαυτό μου να το λέει, ηχεί και σε εμένα περίεργα.

Γιατί;

Δεν είναι ωραίο να λέει μια γυναίκα «δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να κάνω παιδί». Δεν είναι ωραίο γιατί έτσι μας έχουν μάθει οι κοινωνίες μας, «οι γυναίκες θα πρέπει να κάνουν παιδιά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook