Γιατί η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να μπαλώσει και να κουκουλώσει το σκάνδαλο των υποκλοπών

γιατί-η-δικαιοσύνη-δεν-μπορεί-να-μπαλώ-1517981

Έχει ολόκληρη την λίστα των υποκλοπών με πολιτικούς, στρατιωτικούς, δημοσιογράφους και Αριστοφανικούς που παρακολουθούνταν με υπογραφή Κοντολέοντα

Με την Δικαιοσύνη – όπως υπογραμμίσαμε χτες- καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να είναι σίγουρη, όπως και κανένας οικονομικά ισχυρός μπορεί να νομίζει πως η κάθε κυβέρνηση έχει στο τσεπάκι της την Δικαιοσύνη και μπορεί να την επηρεάσει προς όφελός του.

Σε ότι αφορά το σκάνδαλο των υποκλοπών η Δικαιοσύνη πλέον έχει πλήρη εικόνα της λίστας με πολιτικούς, στρατιωτικούς, δημοσιογράφους και Αριστοφανικούς που παρακολουθούνταν με υπογραφή Κοντολέοντα.

Συγκεκριμένα η Δικαιοσύνη διαθέτει τις Διατάξεις και τις αποφάσεις για κάθε παρακολούθηση που φέρουν τις υπογραφές του Διοικητή και της Εισαγγελέως και οι οποίες διασταυρώνονται με τις αντίστοιχες λίστες που αποστέλλουν ξεχωριστά οι πάροχοι (εταιρίες κινητής τηλεφωνίας) και η Ανεξάρτητη Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών που σημειωτέον δεν διαθέτει ηλεκτρονικό αρχείο !!!!!

Οι εισαγγελείς έχουν ήδη συνθέσει τα κομμάτια του παζλ και έχουν φτιάξει το οργανόγραμμα βάσει του οποίου πιστεύουν ότι δρούσε το κύκλωμα παρακολουθήσεων. Έχουν ονόματα και διευθύνσεις και βάσει αυτής της λίστας καλούνται τα διοικητικά στελέχη και οι εκτελεστικοί υπάλληλοι να καταθέσουν.

Στο καίριο ερώτημα εάν υπάρχει κίνδυνος αποσιώπησης ή κουκουλώματος από την Δικαιοσύνη βασικών παραμέτρων του σκανδάλου των υποκλοπών η απάντηση είναι: «Πολύ δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο για τον απλούστατο λόγο ότι από την στιγμή που τα ίδια στοιχεία βρίσκονται σε τέσσερα διαφορετικά σημεία και υπηρεσίες, κανείς εκ της Δικαιοσύνης δεν μπορεί να ρισκάρει να αποκρύψει ή να παραβλέψει καίρια στοιχεία της έρευνας. Ούτε μπορεί κανείς σοβαρός δικαστής να μπαλώσει ή να κουκουλώσει το σκάνδαλο».

Κάτι που το γνωρίζει η κυβέρνηση και προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης γι αυτό και κυριεύεται από πανικό! Πολύ δε περισσότερο καθώς γνωρίζει ότι ο Τσίπρας κρατάει «άσους» στο μανίκι του και δεν ξέρει πότε και με ποιον τρόπο θα τους εμφανίσει!

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook