Γιατί ένα λευκό T-shirt είναι από τα πιο σημαντικά ρούχα στη ντουλάπα σας

γιατί-ένα-λευκό-t-shirt-είναι-από-τα-πιο-σημα-1698275

Είναι το πιο αναμενόμενο κομμάτι μέσα σε μια γυναικεία ντουλάπα, είναι πρακτικό, είναι άνετο και δεν γνωρίζει στυλιστικά όρια. Ο λόγος για το λευκό T-shirt, ένα από τα λίγα κομμάτια της γκαρνταρόμπας που μπορεί να λειτουργήσει καλά σε αμέτρητα σύνολα και να γίνει ο τέλειος καμβάς για άπειρες στυλιστικές προσθήκες.

Κομψό σε συνδυασμό με ένα slip-dress, με τζιν, με μια μίντι φούστα και πολλά άλλα κομμάτια, το ουδέτερο αυτό τοπ είναι από τα πιο σημαντικά και ευέλικτα ρούχα που έχετε στη ντουλάπα σας.

Ωστόσο το τέλειο λευκό T-shirt είναι απροσδόκητα δύσκολο να το βρει κανείς. Το ύφασμα είναι ζωτικής σημασίας για τη μακροζωία του- εμείς το προτιμάμε από καλής ποιότητας βαμβάκι – και θέλετε ένα μπλουζάκι που θα ταιριάζει με όλα τα πιο αγαπημένα σας κομμάτια. Αν φοράτε τακτικά ψηλόμεσα τζιν, μπορείτε να επιλέξετε ένα boxy cropped στυλ για να αποφύγετε το άβολο μάζεμα υφάσματος γύρω από την περιοχή της μέσης. Αν σκοπεύετε να φοράτε το λευκό σας T-shirt κάτω από φορέματα και σακάκια, σκεφτείτε μια στενή εφαρμογή. Υπάρχουν εκατοντάδες (αν όχι χιλιάδες) επιλογές για να διαλέξετε και τα καλά νέα είναι ότι εμείς τα έχουμε ήδη περιορίσει αρκετά για εσάς.

Ρίξτε μια ματιά στους τρόπους με τους οποίους το φόρεσαν τελευταία μερικές από τις αγαπημένες μας instagrammers.

 

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook