Γιατί είναι κλειστή η παιδική χαρά του Δημοτικού Κήπου; | Photos

γιατί-είναι-κλειστή-η-παιδική-χαρά-του-821524

Την απόφαση να κλείσει την παιδική χαρά στο Δημοτικό Κήπο πήρε ο Δήμος Χανίων, αφού υπάρχουν δέντρα έτοιμα να πέσουν στον χώρο.

Έτσι, τα παιδιά θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι να κοπούν και να απομακρυνθούν, κι έπειτα θα είναι ασφαλή να χαρούν τον ηλιόλουστο καιρό των τελευταίων ημερών παίζοντας στις εγκαταστάσεις της παιδικής χαράς.

Έχουν μπει κορδέλες που απαγορεύουν την πρόσβαση, με τον Δήμο, ευτυχώς, να κλείνει τον χώρο πριν προκύψει κάποιο σοβαρό ατύχημα.Όπως ανέφερε και η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας, Γεωργία Αποστολάκη-Σαρικάκη, σε επικοινωνία της με το zarpanews.gr, «πρόκειται για αρκετά δέντρα που έχουν γείρει από την κακοκαιρία και πρέπει να ελεγχθούν ένα προς ένα. Έτσι, η παιδική χαρά έχει μείνει κλειστή για την ασφάλεια του κοινού και των παιδιών.»Το χώμα έχει «φουσκώσει» αρκετά μετά τις καταρρακτώδεις βροχές, με αρκετά δέντρα να είναι έτοιμα να πέσουν. Έγιναν εχθές κάποιες κοπές, ενώ τα συνεργεία θα συνεχίσουν τις εργασίες τους και τις επόμενες ημέρες, με τον καιρό να είναι πάντα ο παρανομαστής, αφού δεν ξέρουμε ακόμα τις μας περιμένει…

Όπως και να έχει, το κλείσιμο της παιδικής χαράς για λίγες ημέρες είναι μία θυσία που, χωρίς αμφιβολία, πρέπει να γίνει για την ασφάλεια των παιδιών μας.

zarpanews.gr

One thought on “Γιατί είναι κλειστή η παιδική χαρά του Δημοτικού Κήπου; | Photos

  1. Να φυτευουμε και κανενα. Οχι μονο να κοβουμε! Αντε γιατι το καλοκαιρι τα παιδακια θα πλανταξουν αποτον ηλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook