Γιατί δεν θα είναι ο Σωτήρης Τσιόδρας στην ενημέρωση για τον κορονοϊό

Ο Σωτήρης Τσιόδρας δεν θα είναι στην ενημέρωση που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τον κορονοϊό και τα νέα κρούσματα.

Για την απουσία του Σωτήρη Τσιόδρα από την εβδομαδιαία ενημέρωση για τον κορονοϊό η οποία θα πραγματοποιείται από τον Νίκο Χαρδαλιά κάθε Τρίτη στις 6 το απόγευμα, απάντησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Σε σχετική ερώτηση ο κ. Πέτσας είπε ότι «σε αυτή τη φάση κρίνεται σκόπιμο να μείνουμε στα επιχειρησιακά δεδομένα για τα οποία θα υπάρχει ενημέρωση από τον κ. Χαρδαλιά και μόνο», ενώ πρόσθεσε ότι «αν κρίνουμε ότι χρειαστεί περαιτέρω ενημέρωση, θα το εξετάσουμε».

Η ενημέρωση θα αφορά επιχειρησιακά ζητήματα για τους ελέγχους.

Στόχος είναι να κινητοποιηθεί και πάλι ο κόσμος και να θυμηθεί ότι ο κορονοϊός δεν έχει πάψει να υπάρχει αλλά εξακολουθεί να κυκλοφορεί στη χώρα.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αναμένεται να ενημερώνει μία φορά την εβδομάδα για τα κρούσματα αλλά και τους ελέγχους που θα γίνονται στη χώρα, ενώ θα περιγράφει αναλυτικά και την εφαρμογή των μέτρων.

Την επίσημη ανακοίνωση έκανε ο Στέλιος Πέτσας.

«Οι έλεγχοι θα ενταθούν, όχι με τιμωρητική διάθεση», είπε και ανακοίνωσε ότι επανέρχεται η ενημέρωση σε εβδομαδιαία βάση, κάθε Τρίτη στις 18.00 από τον Νίκο Χαρδαλιά.

Σημειώνεται πάντως ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας εμφανίζεται στις συσκέψεις μόνο με μάσκα, ενώ έχει επιλέξει να κρατάει χαμηλούς τόνους.

Πηγή: ieidiseis.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ