Γιατί δεν πρέπει να παντρευτείς τον άντρα με τον οποίο έχεις την καλύτερη ερωτική χημεία

γιατί-δεν-πρέπει-να-παντρευτείς-τον-άν-1426406

Το σεξ είναι πολύ σημαντικό, αλλά όταν γίνεται εμμονή, στερεί άλλα όμορφα πράγματα που πρέπει να υπάρχουν σε μια σχέση.

Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους κάποιος γίνεται καταπληκτικός στο σεξ: Ο πρώτος είναι να ακούσει προσεκτικά τα θέλω σου, επικοινωνώντας συνεχώς μαζί σου και προσαρμόζοντας στο κρεβάτι τεχνικές και στάσεις που σου αρέσουν.

Ο δεύτερος είναι να είναι νάρκισσος με θέματα αυτοεκτίμησης…

Είναι ένας μαγικός συνδυασμός. Η εγγενής πίστη κάποιου στην ικανότητά του να σε φέρει στον απόλυτο οργασμό, σε συνδυασμό με την απελπισμένη ανάγκη του για συνεχή επιβεβαίωση, μπορεί να τον κάνει έναν εμμονικό, ορμητικό και (παραπάνω από το συνηθισμένο) παθιασμένο εραστή. Θα σε κάνει να φτάσεις στην κορύφωση ξανά και ξανά, να ξεπεράσεις τα όριά σου και να πιστέψεις ότι κάνει το καλύτερο σεξ στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Πρόκειται για το είδος άντρα που θα σε δέσει στο κρεβάτι και δεν θα σε αφήσει να σηκωθείς αν δεν… λιποθυμήσεις από τις ατελείωτες φορές που θα σε φέρει σε οργασμό. Είναι το είδος άντρα που θα σε ξυπνήσει στις 5 το πρωί επειδή σε θέλει ξανά…

Προσπαθεί διαρκώς να σε φέρνει στην κορύφωση και πραγματικά, αυτή η σεξουαλική εμπειρία είναι μοναδική και κάθε γυναίκα αξίζει να τη ζήσει.

Αλλά ό,τι κι αν γίνει, ΜΗΝ παντρευτείς το άτομο που σε μυεί σε αυτό το είδος σεξ

Όχι επειδή το καταπληκτικό σεξ δεν είναι κάτι που πρέπει να θέλεις και να αποζητάς σε όλη σου τη ζωή, ανεξαρτήτως ηλικίας, αλλά επειδή αυτό το είδος σεξ – το σεξ που αμέσως ξέρεις ότι είναι το καλύτερο που έχεις κάνει και που θα κάνεις ποτέ στη ζωή σου – δεν υφίσταται σε μια σχέση με έναν συναισθηματικά σταθερό και ώριμο άνθρωπο. Τις περισσότερες φορές, αυτοί οι άντρες δεν είναι ρομαντικοί και δεν μπορούν να σε καλύψουν σε άλλα κομμάτια. Και είναι ακριβώς αυτή η αστάθεια και η ανωριμότητα που τους κάνει να… ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και να είναι τόσο καλοί στο σεξ.

Ο άντρας που θα σου χαρίσει το καλύτερο σεξ της ζωής σου, είναι εκείνος που νοιάζεται να κάνει σεξ μαζί σου σε οποιοδήποτε μέρος βρεθείτε, ακόμα κι αν αυτό το μέρος είναι γεμάτο κάμερες ή αν θα σας ακούσουν οι φίλοι σας. Κάνει πραγματικότητα κάθε φαντασίωσή σου χωρίς να νοιάζεται για τίποτα άλλο πέρα από αυτό.

Η ερωτική σας ζωή είναι τόσο καλή, που δεν μπορείς να δεις καθαρά ότι ΟΚ, το σεξ είναι καταπληκτικό αλλά αυτή είναι μια σοβαρά ανθυγιεινή κατάσταση μακροπρόθεσμα. Σχεδόν το μόνο που μπορείς να σκεφτείς ενώ συμβαίνει είναι «Θεέ μου, δεν ήξερα ότι μπορώ να έχω τόσους οργασμούς μέχρι που γνώρισα αυτόν τον τύπο!».

Μπορείς να κάνεις καλό σεξ με κάποιον που είναι συναισθηματικά ώριμος, που είναι ένας καλός και ευσυνείδητος σύντροφος στη ζωή καθώς και στο κρεβάτι. Αλλά αυτό είναι το σεξ που θα φτιάξετε μαζί με τον καιρό. Είναι το σεξ που δεν θα έρθει ποτέ με τη συγκίνηση μιας πιθανής καταστροφής ή τον κίνδυνο να σας δει κάποιος. Έτσι είναι οι υγιείς σχέσεις, και όχι οι εμμονικές με το σεξ, που σε κάνουν να παραμερίζεις όλα τα υπόλοιπα!

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook