Γιατί δεν έχει τεθεί ακόμη σε διαθεσιμότητα από τη ΔΕΗ ο βασανιστής του σκύλου στα Χανιά

γιατί-δεν-έχει-τεθεί-ακόμη-σε-διαθεσιμ-1115973

Σε διαθεσιμότητα προτάθηκε να τεθεί ο υπάλληλος της ΔΕΗ που φέρεται να είναι υπεύθυνος για τον βασανισμό ζώου στα Κουνουπιδιανά, χωρίς ωστόσο αυτό να έχει γίνει ακόμα.

Για την υπόθεση αυτή, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Γιώργος Αδαμίδης, σύμφωνα με τον οποίο ο υπάλληλος της ΔΕΗ που φέρεται να βασάνισε το άτυχο ζώο, δεν έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, καθώς δεν έχουν ακόμα αποδοθεί ευθύνες από την αστυνομία και τη δικαιοσύνη.

Για παραπομπή σε πειθαρχικό, είναι απαραίτητη η παραδοχή της πράξης, κάτι που δεν έχει γίνει από τον ίδιο.

«Είναι αποτρόπαια πράξη, αλλά δεν είναι εύκολη διαδικασία», είπε ο κ. Αδαμίδης.

Την απόφαση για διαθεσιμότητα μπορεί να την πάρει είτε ο πρόεδρος ή διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας είτε ο αρμόδιος γενικός διευθυντής, εξήγησε.

4 thoughts on “Γιατί δεν έχει τεθεί ακόμη σε διαθεσιμότητα από τη ΔΕΗ ο βασανιστής του σκύλου στα Χανιά

  1. 1) ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ Η ΠΡΑΞΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΡΟΠΕΑ . 2) ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΙΝ ΤΟΝ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟ ΤΥΠΟ ΟΜΩΣ , ΥΠΑΡΧΕΙ 1 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠ’ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 2 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΖΥΓΟ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΕ ΔΙΔΥΜΑ , ( ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΝΤΩΣ ΠΟΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ). ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ Δ Ε Ν ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΛΕΙΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ . ΑΣ ΜΗΝ ΤΡΑΒΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ . Η ΔΕΗ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΥΣΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ή ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΥΠΟΛΟΓΟ . ΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ . ΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ – ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΟΗΜΑ- ΟΜΩΣ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΝΕΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ . ΚΥΡΙΟΙ- ΚΥΡΙΕΣ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΑΣ .

  2. Ξεφτιλισμένε Μητσοτάκη ήθελες και αξιολογηση στο δημοριο κατά τα άλλα. Δεν μπορείς ΟΥΤΕ βασανιστή να διώξεις και θα τον πληρωνουμε στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. ΤΟΣΟ ΕΥΡΩΠΗ!!!

    Επίσης Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΗ???Θα παει κανείς να δει τι ΓΙΝΕΤΑΙ με τα ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΜΠΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΣΦΑΖΕΙ ΖΩΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ??? ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΑ??

  3. Κατάντια. Βασανίζει βάναυσα ένα ζωάκι κ συζητάμε αν το κάθαρμα θα απολυθεί για να μην κοπριζει στη ΔΕΗ. Ατελείωτος ο εξευτελισμός κ η δυσφήμιση της Κρήτης σε ιστοσελίδες με βορειοευρωπαιους που τους έχει πιάσει αηδία κ δεν θέλουν να ξαναπατήσουν ή να αγοράσουν σπίτι !?! Αναρωτιούνται κ αυτοί όπως κ εμείς σε πια χώρα της ΕΕ ή της βόρειας Αμερικής μπορεί κάποιος να γλιτώνει τη φυλακή για τέτοια απεχθή εγκλήματα.

    Σε ποια χώρα ο εισαγγελέας κ οι κοινωνικές υπηρεσίες αφήνουν ανήλικα παιδιά μόνα τους στο έλεος του «πατέρα» βασανιστή.

  4. Βασανιστήρια δίπλα από το σχολείο μέσα στα κουνούπιδιανα. Κανείς δεν καταλαβε τίποτα εκτός από το Γερμανό. Κ τώρα που ο Γερμανός μας έτριψε στη μούρη μας τα χάλια μας τι θα γίνει ? Θα πάει κάνεις να ελέγξει τα παιδάκια που είναι στο έλεος μιας άρρωστμενης προσωπικότητας ? Θα τιμωρηθεί ο εγκληματιας ? Κύριε πρωθυπουργε , άλλο να ανεχόμαστε τεμπέληδες κ άλλο ανθρωπόμορφα τέρατα στο δημόσιο. Αυτός χρειάζεται σουτ κ φυλακή .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook