Γιατί δεν έχει εμφανιστεί ακόμα ο Τσιόδρας να ενημερώσει για την πορεία του κορονοϊού

Παρά τη φημολογία ότι υπάρχει απόσταση ανάμεσα στην κυβέρνηση και στους λοιμωξιολόγους ως προς την επιβολή αυστηρότερων μέτρων, ένα πρόσωπο που δεν λείπει ποτέ από τις συσκέψεις για τον κορονοϊό που γίνονται στο Μέγαρο Μαξίμου είναι ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Ο κ. Τσιόδρας, είτε με φυσική παρουσία είτε μέσω της τεχνολογίας, είναι εκείνος που παρουσιάζει τα δεδομένα για την εξέλιξη των κρουσμάτων και αναλόγως καθορίζεται η εξέλιξη της συζήτησης και τα μέτρα που λαμβάνονται στη συνέχεια.

Οσον αφορά την απουσία του από την απογευματινή ενημέρωση των έξι, ειπώθηκε στη σύσκεψη ότι ο ίδιος ζήτησε να βγαίνει στην τηλεόραση μόνον όποτε υπάρξει ανάγκη, προκειμένου να αποφεύγεται η υπερέκθεσή του, την οποία ουδόλως επιθυμεί.

Τις επόμενες ημέρες, όπως πληροφορείται η στήλη Βηματοδότης της εφημερίδας “Το Βήμα”, θα εμφανιστεί ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Πηγή: topontiki.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ποιός ξέρει. Μπορεί έστω και αργά, να θυμήθηκε ότι υπάρχει και συνείδηση και ότι αρξετά ψώμματα είπε και αρκετή ζημιά έκανε. Γελοίο υποκείμενο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ