Γιατί αγχώνεται η ΝΔ για την αγωγή Τσίπρα;

γιατί-αγχώνεται-η-νδ-για-την-αγωγή-τσίπ-1148816

Το σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για την αντίδραση της ΝΔ στην αγωγή Τσίπρα κατά των δημοσιογράφων Κουρτάκη και Παπαχρήστου.

Στην υπόθεση των αγωγών που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κατά δημοσιογράφων, για τα γραφόμενα τους για τη «βίλα» στο Σούνιο, αναφέρεται η Έλενα Ακρίτα, μέσω ανάρτησης της στο Facebook, με την οποία διερωτάται για ποιο λόγο «αγχώνεται» το κυβερνών κόμμα, το οποίο μίλησε για «πρωτοφανείς εξοντωτικές αξιώσεις κατά δημοσιογράφων».

Αναλυτικά, η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας σχολίασε: «Γιατί αγχώνεται η ΝΔ για την «εξοντωτική», όπως λέει, αγωγή 1.000.000€ του Τσίπρα σε Παπαχρήστο – Κουρτάκη; Διότι γνωρίζει ότι τα δημοσιεύματα για το σπίτι είναι ψεύδη και συκοφαντικά και συνεπώς θα υπάρξει καταδίκη! Αλλιώς δεν εξηγείται».

«Αν τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι δημοσιογράφοι (από γείτονες, μεσίτες, ταβερνιάρηδες) αποδειχθούν αληθή, τότε το δικαστήριο θα τους αθωώσει τους ανθρώπους και ουδείς θα ‘εξοντωθεί’ οικονομικά. Έτσι δεν είναι;», πρόσθεσε.

Η κ. Ακρίτα έκλεισε την ανάρτησή της – στην οποία παρατίθεται και η σχετική ανακοίνωση της Πειραιώς – γράφοντας πως παρακολουθεί την υπόθεση «από κοντά» λόγω της προσωπικής της εμπλοκής: «Κι επειδή ενώ παραιτήθηκα από τη δουλειά μου γι’ αυτή την υπόθεση, όσο να πεις την παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον».

 

Γιατί αγχωνεται η ΝΔ για την «εξοντωτική», όπως λέει αγωγή 1.000.000€ του Τσίπρα σε Παπαχρήστο-Κουρτάκη; Διότι γνωρίζει…

Δημοσιεύτηκε από Elena Akrita στις Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook