Γιαουρτοζελέ με φράουλες

Ανάλαφρο και δροσερό, αυτό το γλύκισμα με υπέροχη γεύση φράουλα θα γίνει το αγαπημένο σας.

Μερίδες:6-8 Χρόνος προετοιμασίας:15′ Χρόνος μαγειρέματος:0′ Έτοιμο σε:15′ Χρόνος αναμονής:6 ώρες

Υλικά
2 φάκελοι Φρουί Ζελέ με γεύση Φράουλα
400γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 2% λιπαρά
400ml κρέμα γάλακτος
ξύσμα ενός λεμονιού
4 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
φράουλες για το γαρνίρισμα

Διαδικασία
Πρώτα ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Φράουλα, σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία του. Το αφήνετε να γίνει χλιαρό.

Στο μεταξύ χτυπάτε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος μέχρι να αποκτήσει παχύρρευστη μορφή σαν γιαούρτι και την αφήνετε στο ψυγείο.

Ρίχνετε σε μπολ το γιαούρτι και το ανακατεύετε με τη ζάχαρη. Ύστερα προσθέτετε σιγά-σιγά το ζελέ, ανακατεύοντας με σύρμα. Προσθέτετε τέλος το ξύσμα λεμονιού, τη χτυπημένη κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε απαλά με σπάτουλα.

Αδειάζετε το μίγμα σε μπολάκια και αφήνετε να κρυώσουν στο ψυγείο για 6 ώρες. Όταν θέλετε να σερβίρετε γαρνίρετε με φράουλες ολόκληρες ή κομμένες σε φέτες.

olivemagazine.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ