Γιαννιτσά: Συγκινεί ο πατέρας του 16χρονου που πήρε εξιτήριο – «Το θυμάμαι σαν ένα κακό όνειρο»

Εξιτήριο πήρε ο 16χρονος από τη Λέσβο που είχε τραυματιστεί σε αγώνα motocross στα Γιαννιτσά πριν από μερικές εβδομάδες.

Ο πατέρας του 16χρονου συγκινεί με τα λόγια του. Μιλώντας στο STAR είπε ότι «την ημέρα των Ταξιαρχών, 8 Νοεμβρίου βγήκαμε, πήραμε εξιτήριο. Άρα και ο Άγιος έκανε το δικό του θαύμα. Ε ναι… Έχει και το όνομά του. Θανάσης – Ταξιάρχης λέγεται, όχι μόνο Θανάσης».

Όπως τόνισε «πήραμε το καράβι από Καβάλα και ήρθαμε στις 05.30 το πρωί στη Λέσβο και πήγαμε κατευθείαν στον Ταξιάρχη».

Τα πρώτα λόγια του 16χρονου που τραυματίστηκε στα Γιαννιτσά
Σε ερώτηση για το ποια ήταν τα πρώτα λόγια του 16χρονου όταν βγήκε από το νοσοκομείο, ο πατέρας του απάντησε ότι ρώτησε «τι έγινε. Δεν θυμόταν τίποτα. Είναι σε καλή κατάσταση, ευτυχώς».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «και οι γιατροί και οι Άγιοι έκαναν το… θαύμα τους και πήγαν όλα καλά ευτυχώς. Έχω προσπαθήσει να το θυμάμαι σαν ένα κακό όνειρο».

Όπως είπε ο πατέρας του 16χρονου είναι πολύ στενοχωρημένος που δεν τα κατάφερε και ο 27χρονος Αλέξανδρος που επίσης είχε τραυματιστεί στον συγκεκριμένο αγώνα.

«Ευτυχώς λέω για εμάς, αλλά για το άλλο το παλικάρι δυστυχώς, δεν αλλάζει κάτι. Είχαμε ελπίδες, αλλά δυστυχώς έφυγε από τη ζωή. Να μην το ζήσει κανένας γονιός αυτό. Δυστυχώς ο Αλέξανδρος δεν τα κατάφερε και είμαστε πάρα πολύ συντετριμμένοι από αυτό» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Η χαρά μου είναι απερίγραπτη, αλλά δεν μπορώ να την εκφράσω γι’ αυτόν τον λόγο. Γιατί ξέρω ότι υπάρχει εκεί ένας πατέρας, ο οποίος έχασε ό,τι αγαπούσε πιο πολύ. Αυτό που θα πάθαινα κι εγώ, αλλά τέλος πάντων, η δική μας τύχη ήταν λίγο διαφορετική».

Πηγή: enikos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ