Γιάννης Στάνκογλου: Γι’ αυτή τη σειρά αφήνει τις «Αγριες Μέλισσες» ο ηθοποιός -Σε σενάριο της Μυρτώς Κοντοβά

γιάννης-στάνκογλου-γι-αυτή-τη-σειρά-1100018

«Η κλεψύδρα σου τελειώνει Θωμά» ακούγεται να λέει ο Νέστορας στο τρέιλερ των «Άγριων Μελισσών» για τη νέα σεζόν και πράγματι, ο Γιάννης Στάνκογλου μετρά αντίστροφα για την έξοδο από τη σειρά.

Ο ηθοποιός που προκάλεσε τα πάθη στο σενάριο της σειράς «Άγριες Μέλισσες», υποδυόμενος τον Θωμά Κυπραίο με τα σκοτεινά μυστικά και την αδυναμία στη Λενιώ, είχε δηλώσει από νωρίς την πρόθεσή του να αποχωρήσει.

Ο Γιάννης Στάνκογλου είχε συζητήσει με τους υπεύθυνους της μεγάλης επιτυχίας του ΑΝΤ1, τονίζοντας πως δεν θα ήθελε να συνεχίσει τη δεύτερη σεζόν. Ωστόσο, ο κορωνοϊός ήρθε να ανατρέψει τα σενάρια όλων και έτσι ο ρόλο του Κυπραίου βρίσκεται σε κεντρική θέση στα πρώτη επεισόδια.

Όσον αφορά την αποχώρηση του Γιάννη Στάνκογλου από τις Αγριες Μέλισσες, που το τελευταίο διάστημα συζητήθηκε πολύ, ο ίδιος ο ηθοποιός έλεγε τον περασμένο Ιούνιο: «Ήταν μια συμφωνία για 145 επεισόδια. Λόγω της αναγκαστικής παύσης των δύο μηνών, παρατείνεται η συμμετοχή μου μέχρι να γυριστεί και το τελευταίο. Οπότε κατά τον Οκτώβρη θα δούμε το τέλος αυτής της ιστορίας, που κανονικά θα τελείωνε τώρα».

Ποια σειρά «κλέβει» τον Γιάννη Στάνκογλου από τις «Άγριες Μέλισσες»

Αν όμως πιστέψατε πως ο Γιάννης Στάνκογλου θα λείπει από την τηλεόραση με τη νέα σεζόν, τότε πρέπει να μάθετε πως ο ηθοποιός έχει ήδη δώσει τα χέρια για τον πρωταγωνιστικό ρόλο ενός άλλου σίριαλ.

Πρόκειται για την επιστροφή της Μυρτούς Κοντοβά, η οποία έχει υπογράψει στην τηλεόραση τα «Υπέροχα Πλάσματα» και τη σειρά «Μίλα μου βρώμικα» και η οποία ετοιμάζει ένα ακόμη σίριαλ για το MEGA. Ο Γιάννης Στάνκογλου πρωταγωνιστεί λοιπόν μαζί με τον Μάκη Παπαδημητρίου σε μια σειρά στο γνώριμο ύφος της Μυρτούς Κοντοβά.

Ο Μάκης Παπαδημητρίου πρωταγωνιστεί στη σειρά της Μυρτούς Κοντοβά

Πέραν των δύο ηθοποιών, την τετράδα των πρωταγωνιστών συμπληρώνουν η Θεοδώρα Τζήμα και ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Η νέα σειρά του MEGA αναμένεται μέσα στον Σεπτέμβρη και όπως πληροφορούμαστε θα έχει τίτλο «Άλλη μια μέρα στη γη».

Πηγή: iefimerida.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook