Γιάννης Σπανός: Τι λέει ο άνθρωπος που βρήκε νεκρό τον μουσικοσυνθέτη

O «πατέρας» του Νέου Κύματος Γιάννης Σπανός «έσβησε» σε ηλικία 85 ετών, από εγκεφαλικό το οποίο έπαθε στον ύπνο του, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, στην περιοχή Αγιαννής στο Κιάτο Κορινθίας. Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κιάτο, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso τον Γιάννη Σπανό βρήκε ένας από τους καλύτερους φίλους του, ο Βασίλης Σουσούνης. Ήταν λίγο πριν τις 12, όταν η μονάκριβη ανιψιά του Σπανού, Σοφία, η οποία βρισκόταν στην Αθήνα, μη μπορώντας να βρει τον θείο της, πήρε τηλέφωνο τον φίλο του προκειμένου να τον εντοπίσει.

«Επικοινώνησε μαζί μου για να δει τι συμβαίνει. Αμέσως έτρεξα στο σπίτι του Γιάννη για να δω αν είναι καλά. Κρατούσα κλειδιά που μου είχε δώσει ο ίδιος γιατί τον φρόντιζα εδώ στο Κιάτο που έμενε μόνιμα πλέον. Φώναξα δυο τρεις φορές έξω από το σπίτι του και, όταν είδα ότι δεν απαντούσε, πήρα τα κλειδιά που μου είχε δώσει και άνοιξα. Φώναξα Γιάννη Γιάννη και όπως πηγαίνω στην κρεβατοκάμαρα, τον είδα ξαπλωμένο με τις πιτζάμες. Σαν να κοιμόταν. Κατάλαβα ότι ήταν νεκρός. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας ούτε είχε παραπονεθεί για κάτι» αναφέρει συντετριμμένος ο καλός του φίλος.

«Ο γιατρός μας είπε πως ήταν νεκρός από το προηγούμενο βράδυ γιατί το σώμα του είχε ήδη παγώσει. Έφυγε το φιλαράκι μου» καταλήγει με λυγμούς.

ethnos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ