Γιάννης Λοβέρδος: Υπουργοί κάνουν την πάπια – Δεν υποστηρίζουν την κυβέρνηση

γιάννης-λοβέρδος-υπουργοί-κάνουν-την-1226428
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Ακονίζουν τα μαχαίρια στη ΝΔ – «Υπουργοί δεν βγαίνουν να υποστηρίξουν την κυβέρνηση σε αυτή την δύσκολη περίοδο που περνάει» λέει και ο Γιάννης Λοβέρδος

Καζάνι που βράζει είναι η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών καθώς μετά τις αρχικές εσωκομματικές αντιπαραθέσεις που έμεναν πίσω από τις κλειστές πόρτες, πλέον έχουν αρχίσει και βγαίνουν προς τα έξω με τον πλέον επίσημο τρόπο.

Έτσι, μετά τον Άδωνι Γεωργιάδη που μιλούσε για εξαφανισμένους υπουργούς, σειρά πήρε ο Γιάννης Λοβέρδος. Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο Attica Tv το πήγε ένα βήμα παραπέρα και έκανε λόγο για υπουργούς που «κάνουν την πάπια». Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, ο Γιάννης Λοβέρδος απάντησε:

«Γνωρίζω ότι υπάρχουν υπουργοί που κάνουν την πάπια. Το ξέρω, είναι σαφές. Είναι αυτοί που δεν βγαίνουν να υποστηρίξουν την κυβέρνηση σε αυτή την δύσκολη περίοδο που περνάει».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, χωρίς να κατονομάσει σε ποιους υπουργούς αναφερόταν αλλά φωτογραφίζοντάς τους, επιτέθηκε με σφοδρότητα σε εκείνους τους υπουργούς που έχουν μεγάλη δημοφιλία και επέλεξαν να μην υπερασπιστούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο μέγα θέμα της τραγωδίας των Τεμπών.

«Το να έχεις υπουργούς με μεγάλη δημοφιλία είναι πολύ χρήσιμο γιατί σε μια κρίσιμη ώρα αυτοί οι υπουργοί βγαίνουν και καταθέτουν ένα τμήμα από το πολιτικό τους κεφάλαιο για να βοηθήσουν την ομάδα, την κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό. Αν την κρίσιμη ώρα οι πρώτοι σε δημοφιλία εξαφανίζονται και βγάζουν τα κάστανα από τη φωτιά οι ίδιοι και οι ίδιοι αυτό δεν είναι πολύ χρήσιμο στην ομάδα και η πρωτιά στη δημοφιλία μπορεί να μην τους αξίζει κιόλας. Το λέω για να είμαστε συνεννοημένοι», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στη σφοδρή του επίθεση προς τους συναδέλφους του υπουργούς.

avgi.gr

One thought on “Γιάννης Λοβέρδος: Υπουργοί κάνουν την πάπια – Δεν υποστηρίζουν την κυβέρνηση

  1. Δεν χρειάζονται αντιπολίτευση!!! Αυτοί μόνοι τους θα πέσουν!!! Ήδη πηδάνε από το καράβι σαν τα ποντίκια. Στο τέλος να δείτε που ο Κούλης θα κατέβει μόνος του στις εκλογές. Εάν αυτό δεν είναι σημάδι ότι η ΝΔ βλέπει ήδη την πλάτη του ΣΥΡΙΖΑ, τότε τι άλλο να είναι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook