Γιάννης Κότσιρας: «Ήμουν κοντά να τα παρατήσω όλα» – Τι λέει για την απουσία του πατέρα του

γιάννης-κότσιρας-ήμουν-κοντά-να-τα-πα-1569121

«Όταν είμαστε μικροί νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα, μεγαλώνοντας καταλαβαίνεις ότι δεν ξέρεις τίποτα» είπε ο Γιάννης Κότσιρας μιλώντας στους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο στην εκπομπή Studio 4 της ΕΡΤ.

«Μέχρι πριν 15 χρόνια, ο πατέρας μου μας ήξερε συνολικά 5 χρόνια. Η μητέρα μου έκανε όλη τη δουλειά, δημιουργούσε ένα κλίμα στο οποίο δεν ένιωθες την έλλειψη» ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής, μιλώντας για την απουσία του ναυτικού πατέρα του και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μεγάλωσε.

Ο Γιάννης Κότσιρας, σχολιάζοντας τη δυσκολία της επιλογής ενός νέου τραγουδιού είπε: «Αν ένα τραγούδι δεν το “κάνω δικό μου” δεν μπορώ να το πω, εκεί είναι η δυσκολία για μένα, ότι πρέπει να κλειστώ σε ένα στούντιο και να με ανακαλύψω μέσα από τα τραγούδια. Έρχονται στα χέρια μου περίπου 150 τραγούδια την ημέρα».

Σε ερώτηση για το αν περίμενε την πρώτη του μεγάλη επιτυχία ο κ. Κότσιρας απάντησε ότι ήλπιζε να πετύχει αλλά δεν το περίμενε, ενώ για το ίδιο θέμα τόνισε ότι «η επιτυχία αλλάζει τον κόσμο γύρω σου και έτσι αναγκάζεσαι κι εσύ να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα». Αυτή η μεγάλη αλλαγή στη ζωή του τον είχε ενοχλήσει μάλιστα τόσο, που όπως είπε ο ίδιος «Ήμουν αποφασισμένος να τα παρατήσω, είχα χάσει το περιβάλλον μου, τους φίλους μου».

ertnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook