Γιάννης Κότσιρας: Αφιέρωμα στο λαϊκό τραγούδι σε live streaming

γιάννης-κότσιρας-αφιέρωμα-στο-λαϊκό-τ-1174566

Ένα αφιέρωμα στο γνήσιο ελληνικό τραγούδι από τη δεκαετία του ’30 μέχρι και σήμερα, παρουσιάζει ο Γιάννης Κότσιρας, την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στη σκηνή του Σταυρού του Νότου το οποίο θα παρουσιαστεί ζωντανά μέσω live streaming.

Στην μουσική αυτή παράσταση με τίτλο «Αν μας σπάσουν το μπουζούκι» ο δημοφιλής ερμηνευτής «επαναφέρει» στο προσκήνιο το αγαπημένο του μουσικό όργανο, μιας που τα τελευταία χρόνια υπάρχει η αίσθηση ότι αρχίζει να εξαφανίζεται από την ελληνική δισκογραφία.

Μεγαλωμένος ο ίδιος με το γνήσιο λαϊκό τραγούδι, αλλά και φανατικός υποστηρικτής του, θα μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα «διαμαρτυρίας» και ταυτόχρονα στήριξης του μουσικού αυτού παραδοσιακού λαϊκού οργάνου. Η παράσταση περιλαμβάνει μόνο λαϊκά τραγούδια, από όλο το φάσμα του κλασικού λαϊκού τραγουδιού, αλλά και λαϊκά από την προσωπική του δισκογραφία. Μια επιλογή αγαπημένων λαϊκών και ρεμπέτικων τραγουδιών μεγάλων δημιουργών, όπως ο Ζαμπέτας, ο Τσιτσάνης, o Καζαντζίδης, ο Μπιθικώτσης, ο Άκης Πάνου, ο Ξαρχάκος και πολλοί ακόμα, σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει όλη την ιστορία της ελληνικής λαϊκής μουσικής.

«Η διάθεσή μου με αυτή την παράσταση είναι να υπενθυμίσω στους ακροατές, στις δισκογραφικές εταιρείες αλλά και στους ανθρώπους που διαχειρίζονται τα ΜΜΕ πως το μπουζούκι είναι συνδεδεμένο με όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής μας αλλά και της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας» δηλώνει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια κοστίζουν 9 ευρώ και μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook