Γιάννης Καπετάνιος: «Είμαι στον ΟΑΕΔ και πήρα… 48€ για δώρο Πάσχα»

γιάννης-καπετάνιος-είμαι-στον-οαεδ-κ-1030197

Ο Γιάννης Καπετάνιος, μίλησε για τα νέα δεδομένα της καθημερινότητάς του λόγω κορωνοϊού, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν».

Θα μας κάνει καλύτερους στο τέλος όλο αυτό που περνάμε;

Θα μας κάνει καλύτερους, σίγουρα θα βγούμε άλλοι από αυτή την περιπέτεια.

Πώς έχεις σκεφτεί ότι θα συμβεί αυτό;

Θα βγούμε τελείως διαφορετικοί, θα δούμε αλλιώς τον εαυτό μας και μετά τους υπόλοιπους, αυτό μπορώ να το πω με ακρίβεια. Έπειτα από 1-2 μήνες, όσο θα κάνει να τελειώσει όλο αυτό, ελπίζουμε όσο πιο γρήγορα. Ο καθένας κάνει την ανάλυση του εαυτού του, του διπλανού του. Ακούω από την τηλεόραση ότι έχει αυξηθεί η ενδοοικογενειακή βία, πώς να μη γίνει αυτό; Αφού τις περισσότερες φορές δεν έβλεπε ο ένας τον άλλον. Ο ένας έφευγε για δουλειά και ο άλλος ερχόταν, συναντιόμασταν μόνο στην πόρτα… κι αν… Με διαφορετικά ωράρια ο καθένας, δεν υπήρχε συνάντηση, οπότε, τώρα που βρεθήκαμε όλοι μαζί, θα λύσουμε όλα μας τα προβλήματα, είτε καλώς είτε κακώς… Γιατί υπάρχουν πολλά προβλήματα μεταξύ μας.

Εδώ κι ένα μήνα η μέρα είναι… συνεχόμενη!

Όπως το λες, μια συνεχόμενη μέρα! Έχει μπει ένα πρόγραμμα για όλους μας, άλλος γράφει, άλλος διαβάζει, εγώ τα κάνω όλα, γίνομαι και… νοικοκυρά. Πάντα όλα τα έκανα, δεν άφηνα κάτι, μόνο τις γωνίες που σου είπα… Τώρα μπορώ να διαβάσω περισσότερο, αυτό μου άρεσε πάντα και το έκανα, κυρίως τα πρώτα 7 χρόνια που ασχολήθηκα με το θέατρο. Διάβαζα σχεδόν τα πάντα και τώρα ανακαλύπτω πράγματα που μου λείπανε και δεν θα μπορούσα να τα διαβάσω αν ήμουν στο τρέξιμο.

Τώρα βλέπω τηλεόραση, που δεν έχει τίποτα, νεκρή ζώνη, μόνο ειδήσεις, από το πρωί μέχρι το βράδυ, για τον κορωνοϊό. Όλοι βγαίνουν και κάνουν επιστημονικές αναλύσεις, σενάρια, όμως κανένας δεν βρέθηκε να πει για τη δύναμη του Θεού, να κάνει ομολογία πίστεως, ενώ τα κανάλια βομβαρδίζουν συνέχεια. Εγώ, ακόμα και διακοπές που πάω, την τρίτη εβδομάδα βαριέμαι, θέλω να γυρίσω πίσω, στην πολύβουη ζωή μου.

Οικονομικά πώς είσαι;

Πώς να είμαι; Περιμένω να κάνει τον κύκλο του όλο αυτό και να μπούμε στους ρυθμούς μας, στις πρόβες και τις παραστάσεις μας. Είμαι στον ΟΑΕΔ και πήρα 48 ευρώ για δώρο Πάσχα! Θέλω να πω ότι πρέπει να είμαστε μακριά από ψευδοπροφήτες κι εξυπνάκηδες, που τώρα βρήκαν «εύφορη γη». Αναρωτιέμαι τι κάνουν τώρα οι τζογαδόροι, που έκλεισαν τα καζίνο, τα πρακτορεία για τυχερά παιχνίδια… Πού έχουν πάει όλοι αυτοί; (Γέλια.).

Πρωτο Θεμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook