Γιάννης Φλωρινιώτης: Σοκάρει η ανάρτησή του στο Facebook δύο μέρες πριν πεθάνει

γιάννης-φλωρινιώτης-σοκάρει-η-ανάρτη-1707197

Σε ηλικία 76 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Ο γνωστός τραγουδιστής με τις χαρακτηριστικές εκκεντρικές του εμφανίσεις άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Τρίτης 6/6, μετά από νοσηλεία του στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης μεσουράνησε με τα λαμπερά του σόου τις δεκαετίες του ’70 και του ’80, ενώ αντιμετώπισε και σκληρή κριτική από ανθρώπους του χώρου. Κυκλοφόρησε μία σειρά από επιτυχημένους δίσκους, ενώ πρωταγωνίστησε σε 12 βιντεοταινίες κυρίως με ποντιακό περιεχόμενο.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο τραγουδιστής αντιμετώπιζε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς, που του προκάλεσε το βαρύτατο πνευμονικό εμφύσημα από το οποίο έπασχε.

Ωστόσο, η τελευταία του ανάρτηση στο Facebook προκαλεί «ανατριχίλα», αφού θα μπορούσε να χαρακτηριστεί προφητική. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Φλωρινιώτης, τρεις ημέρες πριν τον θάνατό του, κοινοποίησε μία χιουμοριστική φωτογραφία, η οποία έγραφε: «Να δεις που σε χίλια χρόνια θα βρουν οι αρχαιολόγοι τον τάφο του Φλωρινιώτη με τα χρυσαφικά και τα λαμέ και θα νομίζουν πως ήταν βασιλιάς».

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook