Γιάννης Αντετοκούνμπο: Εμφάνιση MVP και νίκη με ανατροπή για τους Μπακς

γιάννης-αντετοκούνμπο-εμφάνιση-mvp-και-1574606

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέτρησε 38 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ, οι Μιλγουόκι Μπακς (13-5) ανέτρεψαν διαφορά 16 πόντων στην 3η περίοδο και έφτασαν στη νίκη απέναντι στους Κλίβελαντ Καβαλίερς (12-7) με σκορ 117-102.

Οι Μιλγουόκι Μπακς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να λειτουργεί σε ένα ακόμη ματς σε επίπεδο MVP διέλυσαν τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στο 3ο δωδεκάλεπτο του αγώνα και έφτασαν σε μία εντυπωσιακή νίκη (117-102).

Δεν είναι μόνο οι 15 πόντοι της διαφοράς, αλλά το πως κατακτήθηκε αυτή τη νίκη. Στο ξεκίνημα της 3ης περιόδου η διαφορά ήταν στους 11 πόντους (63-52) υπέρ των Καβαλίερς (έμειναν εκτός οι Λοβ, ΛεΒέρτ, Ρούμπιο), οι οποίοι έβλεπαν τις πιθανότητες για την επέκταση του σερί τους από τις τέσσερις στις πέντε νίκες να είναι αυξημένες.

Δώδεκα αγωνιστικά λεπτά αργότερα, οι πιθανότητες ανατράπηκαν άρδην. Οι Μπακς (ξανά χωρίς τον Μίντλετον, εκτός ήταν και ο Ιμπάκα) στα πρώτα οκτώ λεπτά της περιόδου έκαναν επί μέρους σκορ 23-2 (!) και έκλεισαν το δωδεκάλεπτο με το επιβλητικό 35-10!

Ένας απίθανος Γιάννης Αντετοκούνμπο

Και έναν Γιάννη Αντετοκούνμπο αφιονισμένο. Ολοκλήρωσε το ματς με 38 πόντους (2/3 τριπ., 11/17 διπ., 10/14 βολές), 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 μπλοκ και υποχρέωσε τους Καβς στην πρώτη ήττα μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Συμπτωματικά και η προηγούμενη απώλεια ήταν στο Μιλγουόκι (113-98).

Ο Giannis βρήκε υποστήριξη στο σκορ από τους Τζεβόν Κάρτερ (18π.) και Μπόμπι Πόρτις (14π., 8 ριμπ.), ενώ ο Τζρου Χόλιντεϊ μπορεί να τελείωσε με 9 πόντους, έχοντας μείνει για αρκετό διάστημα στον πάγκο στο 1ο ημίχρονο λόγω φάουλ, ωστόσο σημείωσε όλους τους πόντους του στο δεύτερο ημίχρονο.

Η διαφορά στο 2ο ημίχρονο

Το Κλίβελαντ πήρε πόντους από τον Ντόνοβαν Μίτσελ (29π.) και τον Ντάριους Γκάρλαντ (20π.), ωστόσο στην κρίσιμη καμπή του αγώνα, όλοι οι παίκτες των Καβαλίερς έμοιαζαν χαμένοι στο παρκέ. Οι δύο γκαρντ της ομάδας του Οχάιο είχαν, μαζί, 14/26 σουτ με 38 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και 4/16 σουτ με 11 πόντους στο καταστροφικό δεύτερο ημίχρονο.

Από τους υπόλοιπους παίκτες των ηττημένων μόνο ο Άιζακ Οκόρο είχε διψήφιο αριθμό πόντων (13π.).

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook