Για την Προεδρία της Δημοκρατίας σχεδιάζει διεθνής Ελληνίδα designer

για-την-προεδρία-της-δημοκρατίας-σχεδ-1146405

Η διεθνής Ελληνίδα designer, έχει σχεδιάσει φουλάρια και γραβάτες που θα δίνονται ως δώρα σε εθιμοτυπικές επισκέψεις σημαντικών προσώπων

Πλέον η Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας, θα παρέχει ως δώρα σε εθιμοτυπικές επισκέψεις σημαντικών προσώπων, φουλάρια και γραβάτες που έχει σχεδιάσει η διεθνής Ελληνίδα designer, Μαίρη Κατράντζου.

Τα είδη κοσμούν η γαλανόλευκη σημαία, κομμάτια της Ελλάδας πάνω στον χάρτη, καθώς και σχέδια που παραπέμπουν στον Μινωικό πολιτισμό. Τα υπέροχα ψηφιακά σχέδια της Μαίρης Κατράντζου συνθέτουν την σύνδεση του χθες με το σήμερα και αναδεικνύουν με τον πιο περίτεχνο τρόπο την Ελλάδα στον σύγχρονο κόσμο.

Πριν λίγο καιρό, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, υποδέχτηκε στο Προεδρικό Μέγαρο την Μαίρη Κατράντζου στην οποία ανέθεσε να φιλοτεχνήσει μια σειρά δώρων εθιμοτυπίας της Προεδρίας, αναβαθμίζοντας, την αισθητική θέση της Ελλάδος.

Γεγονός που έτυχε θετικής ανταπόκρισης. Η 37 χρονη δημιουργός προσέφερε τα σχέδιά της – πραγματικά έργα τέχνης- αφιλοκερδώς. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που κάνει κάτι για την χώρα της. Πέρσι, μαζί με τον Σύλλογο «Ελπίδα» είχε πραγματοποιήσει την μεγάλη επίδειξη μόδας στον Ναό του Ποσειδώνα, γεγονός που έτυχε μεγάλης διεθνούς προβολής.

Το 2021, εκατό χρόνια από την Ελληνική επανάσταση, η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας τιμά το κορίτσι που κατάφερε να κάνει την Ελληνικό μόδα γνωστή, στα πέρατα της οικουμένης. Δημιουργίες της Μαίρης Κατράντζου θα κρατούν πλέον πολλοί αρχηγοί κρατών και Πρόεδροι Δημοκρατιών.

Η Μαίρη Κατράντζου δήλωσε στα social media «Η συνεργασία με τη Προεδρία της Δημοκρατίας είναι πολύ συγκινητική για μένα ως Ελληνίδα δημιουργός ,που ζει στο εξωτερικό. Είναι εντελώς διαφορετική από κάθε άλλη συνεργασία. Μου δόθηκε η ευκαιρία να δημιουργήσω κάτι που να αντιπροσωπεύει την Ελλάδα και την κα Πρόεδρο επάξια. Το γεγονός ότι η κα Σακελλαροπούλου είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος στην ιστορία του Ελληνικού Έθνους καθώς και η συμβολή της μέσω της πορείας της στην ανάδειξη των αρχών και των αξιών της σύγχρονης Ελλάδας, αποτέλεσε για μένα τεράστια έμπνευση».

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook