Για θρασύδειλους τραμπούκους μιλάει το γραφείο Πρωθυπουργού μετά την επίθεση στην εταιρία που είχε ιδρύσει η Μαρέβα Μητσοτάκη

για-θρασύδειλους-τραμπούκους-μιλάει-1157145

Αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό τοποθέτησαν άγνωστοι στις 20:30 απόψε στην είσοδο κτιρίου στην οδό Τάκη 6 στου Ψυρρή όπου μέχρι πριν από λίγο καιρό στεγαζόταν η εταιρεία Zeus+Dione, την οποία έχει ιδρύσει η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη και στην οποία παλαιότερα ήταν μέτοχος.

Από την ανάφλεξη του μηχανισμού προκλήθηκε μαύρισμα στην είσοδο του κτιρίου.

Το ίδιο κτίριο είχε γίνει στόχος εμπρηστικής ενέργειας πριν από τρία χρόνια, ενέργεια για την οποία είχε αναλάβει την ευθύνη η «Σύμπραξη αμετανόητων αναρχικών».

Για την επίθεση διενεργείται έρευνα από την Ασφάλεια Αττικής.

«Θρασύδειλοι τραμπούκοι έκαναν απόψε, επίθεση με γκαζάκια και βενζίνη στα γραφεία της εταιρείας Zeus+Dione, την οποία έχει ιδρύσει η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Από την επίθεση, που γίνεται για δεύτερη φορά, προκλήθηκε φωτιά και υλικές ζημιές. Εκεί οδηγεί η συστηματική στοχοποίηση. Ήρθε η ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Η κυβέρνηση θα συνεχίσει αταλάντευτα το δρόμο της για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών με σεβασμό στο κράτος Δικαίου» προσθέτει.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

One thought on “Για θρασύδειλους τραμπούκους μιλάει το γραφείο Πρωθυπουργού μετά την επίθεση στην εταιρία που είχε ιδρύσει η Μαρέβα Μητσοτάκη

  1. Ήρθε η ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.
    ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΥΝΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook