Για τα πανηγύρια; Ο πτυχιούχος Διαματάρης και το ρεκόρ του Μητσοτάκη

για-τα-πανηγύρια-ο-πτυχιούχος-διαματά-1571666

Δεν φτάνει που τα κάνουν, τα …διαφημίζουν κιόλας αυτό είναι το εντυπωσιακό. Για την υπόθεση του πρώην υφυπουργού Εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη μιλάμε που όλοι είδαμε έκθαμβοι να εμφανίζει μετά από 3 χρόνια ένα πτυχίο από το Columbia (Κολάμπια Ελληνιστί) κι ο πρωθυπουργός να τον συγχαίρει. Μόνον ανδριάντα δεν του έστησε ως …θύμα της τοξικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Υποθέτουμε θυμάστε ότι ο υφυπουργός της πρώτης κυβέρνησης Μητσοτάκη είχε παραιτηθεί όταν δημοσιοποιήθηκε πως στο βιογραφικό του ανέφερε ένα πτυχίο το οποίο δεν υπήρχε. Στην συνέχεια επικαλέστηκε διάφορα γραφειοκρατικά προβλήματα που τον εμπόδιζαν να το εμφανίσει. Σήμερα τόσο ο ίδιος ο Αντώνης Διαματάρης όσο και το Μέγαρο Μαξίμου μιλούν για «αποκατάσταση».

Μόνο που αυτό δεν ακούγεται και πολύ …κολακευτικό για κανέναν από τους δυο τους. Ο πρώτος αφού ήταν έτσι τα πράγματα γιατί παραιτήθηκε; Κι ο πρωθυπουργός αφού τόσο πίστευε ότι ο υφυπουργός του ήταν θύμα γιατί δεν τον υπερασπίστηκε αλλά αποδέχθηκε την παραίτησή του;

Όλα αυτά έγιναν θυμίζουμε τον Δεκέμβρη του 2019. Με την ηγεσία Μητσοτάκη φρεσκο-εκλεγμένη και παντοδύναμη. Ούτε καν τις … «νόμιμες επισυνδέσεις» δεν είχαν ενεργοποιήσει τότε.

Πηγή: news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook