«Για τα μάτια του κόσμου» η παραίτηση του διοικητή του «Αγ. Ανδρέα» – Επέστρεψε στη θέση του

για-τα-μάτια-του-κόσμου-η-παραίτηση-τ-1507754

O διοικητής του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, την παραίτηση του οποίου είχε ζητήσει ο Θάνος Πλεύρης για τον 49χρονο που πέθανε αβοήθητος, επέστρεψε κανονικά στα καθήκοντά του.

Υπενθυμίζεται ότι, στα μέσα Ιουλίου, ο 49χρονος έφτασε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα με δυνατούς πόνους στην πλάτη και δυσφορία, η νοσοκόμα που τον είδε τον παρέπεμψε σε άλλη νοσοκόμα, η οποία δεν κάλεσε γιατρό για να έρθει να τον εξετάσει και τον παρέπεμψε στο νοσοκομείο του Ρίου.

Ο 49χρονος τηλεφώνησε στον αδερφό του για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, όμως λίγα λεπτά προτού φτάσουν ο άντρας έσβησε στα χέρια του αδερφού του από ανακοπή καρδιάς.

Ο ίδιος την προηγούμενη ημέρα είχε διαγνωστεί με ψύξη μετά από επίσκεψη σε ιδιώτη γιατρό.

Η πρώτη απόλυση για το περιστατικό έλαβε χώρα στις 20 Ιουλίου, με την άμεση υλοποίηση διακοπής της σύμβασης νοσηλεύτριας του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας».

Η ΠΟΕΔΗΝ μάλιστα είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία, μεταξύ άλλων, τόνιζε:

«Όπως έχουμε ήδη γνωστοποιήσει, η Νοσηλεύτρια που εμπλέκεται στο τραγικό συμβάν στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα οργανικά ανήκει στο Δρομοκαΐτειο. Έμπειρη, αξιόλογη νοσηλεύτρια με σημαντική προσφορά στους ασθενείς στα 15 χρόνια που υπηρέτησε στο Δρομοκαΐτειο. Γι’ αυτό και όλοι απορούμε με το λάθος που έκανε να μη φωνάξει γιατρό να επιληφθεί του ασθενούς. Από 14/1/2020 υπηρετεί με μετακίνηση στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας Πατρών».

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook